Andalusian dreams met Spaanse sluiers

De rijke cultuur en magische sfeer van deze Zuid-Spaanse regio vormen de perfecte inspiratie voor een betoverende en vrouwelijke bruidslook.

Zo romantisch
Dat de liefde in de lucht hangt in Andalusië is niet zo gek. In deze regio speelde zich jaren geleden namelijk een episch liefdesverhaal af. De laatste sultan van Granada, Boabdil, trouwde met zijn prinses Morayma. Het noodlot sloeg toe en Sultan Boabdil werd in gevangenschap gehouden door de christenen. Prinses Morayma moest noodgedwongen hun huis ontvluchten, de Alhambra. Gelukkig overwint ware liefde alles. Na twee lange jaren konden de sultan en de prinses elkaar weer in de armen sluiten.

Sluierpracht 
Een grote sluier is superromantisch en geeft je bruidslook net dat extra beetje dramatisch effect. Tip: Houd je make-up bij een opvallende sluier naturel. Kies voor een bescheiden smokey eye in aardetinten, zachtroze lippen en een natuurlijke highlighter voor een optimaal effect. 

Boho kant
Met kant kun je werkelijk alle kanten op als het om je bruidslook gaat. Wil je bijvoorbeeld een stijlvol bohemian accent? Denk dan eens aan een brede kanten haarband met pareltjes. Om de haarband extra boho te maken, draag je hem deels over je haar en deels over je voorhoofd. Hip, stylisch en een tikkeltje romantisch.

Balans
De truc voor een perfecte, kanten bruiloftslook is het vinden van balans. Houd je overige accessoires zoals armbanden, schoenen, tasje en ketting minimalistisch en strak. Zo creëer je een mooi en goed bij elkaar passend geheel zonder dat het too much wordt.

Honeymoon tip
Naast een romantische geschiedenis heeft Andalusië heel wat te bieden als honeymoonbestemming. Zo kun je genieten van de prachtige architectuur en je onderdompelen in de rijke cultuur. En niet geheel onbelangrijk: de regio heeft gemiddeld zo´n 320 dagen zon per jaar! 
Categorie:  Bruidsaccessoires Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, bruid, bruidsaccessoires, sluier, kant, boho
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird