Ameland: het Ibiza van Nederland

Het liefdesverhaal van Edwin en Irma van Ieperen begint een paar jaar geleden, als ze elkaar tegenkomen op het werk. Het was liefde op het eerste gezicht! Zes jaar later gaat Edwin op zijn knieën op hun eiland: Ibiza. En hoewel corona lichtelijk roet in het eten gooide, was hun trouwdag afgelopen september een droom om nooit meer te vergeten!

 

“In 2017 vroeg Edwin mij ten huwelijk, op een idyllisch strand op het zonnige Ibiza. Het had niet mooier gekund! De sfeer, de setting, de vibe; het was perfect”, herinnert Irma. “We zijn meteen begonnen met plannen en hadden een datum in het voorjaar van 2020 gekozen. Helaas kwam corona om de hoek kijken en moesten we onze trouwdag last-minute afblazen.” Maar van uitstel komt geen afstel! “We hebben de big day meteen verzet naar 10 september. Eerst nog in dezelfde vorm als we oorspronkelijk hadden gepland, maar al snel werd duidelijk dat we aanpassingen moesten maken, van locatie tot gastenlijst.”

 

 

 

Een droom om nooit te vergeten
Waar menig bruid in de stress zou schieten, blijft Irma redelijk relaxed. “Het heeft zo moeten zijn, onze bruiloft was precies goed en een echte droom. We hebben uiteindelijk een prachtige locatie gevonden op Ameland en het was heerlijk, zonnig weer. Toen we ’s ochtends op de boot zaten met ons intieme gezelschap van vijftien volwassen en hun kinderen, ons meest dierbare vrienden en familie, voelde het meteen goed. De ceremonie vond plaats op het strand en daarna hebben we heerlijk met elkaar kunnen genieten van de omgeving en het gezelschap. Achteraf gezien hadden we het echt niet anders gewild. Het was een geweldige dag die ons terugbracht naar Ibiza. Een droom om nooit te vergeten!”

 

Locatie: Ameland Beachclub the Sunset
Fotograaf: Jantina Scheltema van Amelandfoto
Bruidsjurk: Bloomfeld
Trouwpak: O’MAGGIO House of Tailors
Videograaf: Tom Schilperoord van TomStory.nl

 

Categorie:  Nieuws,  Real Life Wedding Tags: Real Life Wedding, Trouwen in coronatijd, Trouwen en corona
Gerelateerde inhoud
  • Kimberly & James: precies goed Kimberly & James: precies goed
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara