5 tips voor jouw winterwedding

Wil je graag in de magische wintermaanden trouwen, maar kan je nog wel wat tips gebruiken? Wij hebben hier de vijf beste tips op een rijtje gezet voor een ideale winter wonderland bruiloft!

 

Tip 1: Het verkeer
Het is natuurlijk superromantisch om elkaar in de sneeuw het jawoord te geven, maar houd wel rekening met de reis naar de locatie. De sneeuw en het echte winterweer veroorzaken vaak files en druktes. Vier je het feest op een andere locatie? Plan dan genoeg reistijd in en vertrek ruim van tevoren.

 

Tip 2: De winterkou
We weten allemaal hoe koud de winter kan zijn, dus daarom is het belangrijk om warme kleding aan te trekken en/of mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een (nep) bontjasje, een chique sjaal, wanten en prachtige handschoenen.

 

Tip 3: Kleurenpalet
Als je denkt aan de winter, denk je al snel aan wit en ijsblauw. Maar wat dacht je ervan om de kleuren bordeauxrood, pastelroze en donkergroen in jouw kleurenthema te verwerken? Gebruik als basiskleuren wit en zilver of goud om een echte winter wonderlandsfeer te krijgen.

 

Tip 4: Romantiek
Hoe breng je nou de echte romantiek over op een winterbruiloft? Simpel: gebruik romantische kaarsen en kleine lampjes. Ze zorgen niet alleen voor licht, maar zien er ook nog eens ontzettend mooi uit!

 

Tip 5: De lekkerste hapjes
Wat betreft het eten kan je helemaal losgaan op een winterbruiloft! Trouw je tijdens kerst: ga dan voor rode zuurstokken, kerstkoekjes en een prachtige taart geïnspireerd op kerst. Trouw jij wel in de wintermaanden, maar niet met kerst: denk dan aan glazuur versierde donuts of organiseer een winterbarbecue met een vuurkorf, waarbij je heerlijke marshmallows kan eten.

 

Credits:
Fotografie: Nikki Leeyen Photography
Bruidspaar: Martijn & Lucia
Haar en make-up: Sandra Bierens
Locatie: Landgoed Huize Bergen, Vught
Styling bruiloft: Dames van de Styling
Bloemen: &Mooi

 

Categorie:  De Ceremonie Tags: trouwen in de winter, winterwedding, winterbruiloft, trouwen in december, trouwen in januari, trouwen in februari, Bruid en Bruidegom Magazine
Inloggen
NL SB Ladybird