5 Sprookjespaleizen voor een after wedding shoot

Als newlyweds zijn jullie gelukkiger dan ooit. En die stralende liefde mag worden vastgelegd. Boek een after wedding shoot in sprookjesachtige sferen. Deze paleizen lenen zich daar perfect voor.

 Palácio da Pena - Sintra, Portugal
Kleurrijke plaatjes gegarandeerd als je afreist naar het Portugese Sintra. Daar boven op de heuvels staat namelijk Palácio da Pena. Een kasteel dat bijna alle kleuren van de regenboog bevat: rood, geel, blauw, paars. De lieflijke torentjes in de zoete kleuren geven je foto’s het ultieme sprookjesgevoel. Hier voel je je een Disney-prinses.

 Catharinapaleis - St. Petersburg, Rusland
St. Petersburg is the place to be voor het perfecte plaatje. De stad telt maar liefst 23 paleizen en is daarmee hét perfecte decor voor een after wedding shoot. Het Catharinapaleis, ook wel het Zomerpaleis genoemd, verdient absoluut een plekje op je shortlist. Het koninklijke blauw op de muren matcht fantastisch met de gouden torens en ornamenten. Hoe sprookjesachtig wil je het hebben?

 Schloss Schönbrunn - Wenen, Oostenrijk
Slot Schönbrunn ademt koninklijke allure. Niet gek, want het is jarenlang bewoond geweest door de keizers en keizerinnen van Oostenrijk, waaronder Sissi. Het paleis zelf is natuurlijk een plaatje als achtergrond, maar ook de sierlijke tuinen rondom het slot mogen op je after wedding foto’s zeker niet ontbreken. Ten slotte is de grote waterbron voor het slot picture perfect om jullie romantische plaatjes te schieten. Sehr schön!

 Bahia Paleis - Marrakech, Marokko
Stap het Bahia Paleis in Marrakech binnen en krijg direct het duizend-en-een-nacht gevoel. Midden in de Medina is dit meesterwerk, dat heel terecht een plek op de UNESCO-werelderfgoedlijst heeft, te vinden. De Arabische architectuur en de fantastische tuinen maken dit paleis ultiem geschikt voor een fotoshoot. Werkelijk ieder plekje is fotowaardig, dus je komt zeker weten met een goedgevuld album thuis. 

 Chateau de Versailles  - Versailles, Frankrijk 
Op een steenworpafstand van de stad van de liefde – oui, oui, Parijs! – ligt Versailles. Deze Franse stad is een toeristische trekpleister door zijn enorme paleis: Chateau de Versailles. De oppervlakte van het domein, inclusief de tuinen en het water, is maar liefst 800 hectare. Even voor jouw beeldvorming: dat zijn 800 voetbalvelden! Bedenk dus van tevoren, samen met jullie fotograaf, waar de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden zodat een flinke work-out inclusief rode hoofden kan worden voorkomen.

 

Categorie:  Trouw- & Feestlocaties,  Bruidsfotografie en -videografie Tags: after wedding shoot, trouwfotografie, originele trouwfotografie
Inloggen
NL SB Ladybird