4 tips voor gelukkige gasten: toffe gadgets!

Jullie zijn natuurlijk het stralende middelpunt op jullie grote dag. Maar… zonder gasten geen feest! Wij geven je vier tips om je gasten op-en-top te verwennen met handige gadgets.

 

Tip 1. Hulpjes on-the-go
Zet een doosje met toiletartikelen klaar, bij zowel de dames- als de herentoiletten. Vul deze met deo, een haarborstel, elastiekjes, haarlak, speldjes, tampons en maandverband, paracetamol, pleisters, pepermuntjes en tandenstokers.

 

Tip 2. Spatje regen
Ondanks jullie zonnedansjes kan het natuurlijk gebeuren dat het gaat miezeren op jullie buitenbruiloft. Zorg voor genoeg overkapte plekken en leg tijdens de ceremonie leuke doorzichtige parapluutjes voor de gasten neer. Zo zit iedereen lekker droog en is dat buitje zo weer vergeten!

 

Lees ook: Trouwen in een tent

 

Tip 3. Dancing feet
Iedereen wil ’s avonds lekker uit zijn dak op de dansvloer en dan is een beetje extra bewegingsvrijheid een must. Kom je gasten dus tegemoet en regel manden met slippers in diverse maten en kleuren. Een paar setjes in een grote maat is ook geen gek idee, daar maak je de aanwezige heren blij mee. Dat wordt swingen!

 

Tip 4. Blok de zon!
Luchtige jurkjes, blote schouders en een felle middagzon. Het recept voor rode wangen en schouders. Zet daarom op verschillende plekken zonnebrandcrèmes klaar. Ook leuk: een mooie mand met zonnehoedjes erin. In verschillende kleuren is dat tevens een geweldig detail voor jullie fotograaf om vast te leggen.

 

Lees ook: Eerste hulp bij tropische temperaturen

 

Categorie:  Bruidsgasten Tags: bruidsgasten, gadgets bruiloft, gastenbedankjes
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara