3 tips voor gelukkige gasten: samen proosten

Jullie zijn natuurlijk het stralende middelpunt op jullie grote dag. Maar… zonder gasten geen feest! Wij geven je drie leuke tips om op unieke wijze samen met je gasten te proosten.

 

Tip 1. Signature drinks
Bedenk – in overleg met je cateraar of ingehuurde cocktailspecialist - een signature cocktail. Bij een thema met blauwe accenten, past een mixje met Blue Curaçao of mintsiroop perfect. Regel ook een alcoholvrije variant. Want niet iedereen kan of wil alcohol drinken, maar zo’n gezellig gekleurd drankje wil iedereen wel!

 

Tip 2. Borrelplezier
Als je een borrelmoment in de planning hebt opgenomen, is het leuk om tegelijkertijd een live act voor je gasten te regelen. Een lekker drankje in combinatie met een stukje entertainment. Dit kan een akoestisch bandje zijn, maar ook een goochelaar is een originele zet.

 

Tip 3. Fruitwater
De Prosecco en gekleurde cocktails vloeien rijkelijk op jullie huwelijk. Gecombineerd met een lekker zonnetje kan dit zorgen voor droge keeltjes. Zorg dus voor genoeg verfrissende drankjes zonder alcohol. Leuke karaffen met ijswater, fruitwater en limonade zijn een sfeervolle aankleding en heel functioneel!

 

Categorie:  Bruidsgasten Tags: bruidsgasten, huwelijksgasten
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Enzoani