15-daagse happy bride challenge

LET’S GET HAPPY! Begin met deze 15 dagen-challenge om de gelukkigste bruid te zijn op jouw bruiloft. Krijg energie, verwen jezelf en geniet van je laatste dagen als verloofde. Niets maakt een bruid mooier dan de glans van een goed gevoel. Challenge accepted?

 

Dag 1
Jurk ophalen
Misschien wel het belangrijkste en leukste is natuurlijk dé jurk. Maar die moet ook worden opgehaald. Dit wordt de taak van vandaag. Heb jij hem al wel in huis? Pas de jurk vandaag nog even en dans een rondje (of tien) door de woonkamer.

 

Dag 2
Feel good-food
Mmm, verwen je zelf vandaag met het lekkerste eten. Ga naar de supermarkt en haal jouw lievelingssnacks, lunch en lekkers voor vanavond in huis. Kies je voor jouw favo chocoreep of ga je op de healthy tour en verwen je jezelf met vitamines? Kleine reminder: zorg wel dat je je jurk nog past. 

 

Dag 3
Beweging
Vandaag is het tijd om fanatiek aan de slag te gaan. Sporten! Ga een stuk fietsen, naar de sportschool of doe thuis een intensieve work-out. Dan werk je meteen ook aan de verbranding van al het lekkers van de dag hiervoor.

 

Dag 4
Opruim-dag, maak het schoon!
Eenmaal terug van je huwelijksreis, wil je natuurlijk niet thuiskomen in een rommelig huis. Pak vandaag de stofzuiger, de dweil en de schoonmaakdoeken laat je handen wapperen. Heerlijk gevoel als alles weer spik en span is.

 

Dag 5
Date-day
Vandaag is een dag voor jou en je lief. Ga het huis uit: naar de bioscoop, een pretpark, dierentuin of iets anders waar jullie gelukkig van worden.

 

Dag 6
Schone slaapster
Wat is nou beter dan een schoonheidsslaapje? Slaap uit, doe een middagdutje en ga vroeg naar bed, vandaag is een echte rustdag.

 

Dag 7
Meidenpret
Shoppen met je zussen, lunchen met je beste vriendinnen of met moeders op stap. Deze dag is gereserveerd voor wat meidenpret!

 

Dag 8
Wellness
Een heerlijk dagje relaxen. Ga naar een wellness-resort en neem die massage. Ga dat lekkere bubbelbad in, die oh zo heerlijke sauna, kom tot rust.

 

Dag 9
Filmmarathon
Een perfecte dag voor een filmmarathon! Nodig je vriendinnen uit, of plof samen op de bank met je aanstaande, en kijk te leuke films met een bruiloft ‘in de hoofdrol’. Onze tips: Mamma mia!, The Wedding date en 27 Dresses. 

 

Dag 10
Schoenen inlopen
Als je geen blaren wilt, is dit zeker een item op jou to do list. Zo voorkom je pijnlijke voeten en blaren. Loop op je schoenen in huis of doe ze aan wanneer je niet hoeft te lopen, maar wanneer je stilzit. Zelfs dat helpt al een beetje!

 

Dag 11
Alles op een rijtje
Weet je zeker dat je alles hebt? Controleer voor de laatste keer het lijstje en slaap de komende nachten lekker rustig.

 

Dag 12
Inpakken
Het moment is gekomen om de koffers in te pakken voor de huwelijksreis. Zoek de leukste outfits bij elkaar. Laat je wel wat ruimte over voor je aanstaande? 

 

Dag 13
Beauty
Nog een paar dagen en dat is de grote dag, maar je wilt er natuurlijk ook mooi uitzien. Ga vandaag naar de kapper en laat de puntjes bij knippen. Wil jij verzorgde nagels? Ga dan ook naar een nagelsalon.

 

Dag 14
Even niks
Nu komt het echt dichtbij, maar geen stress! Vandaag staat er niks op de planning. Ontspan en maak je geen zorgen want jouw dag wordt helemaal perfect!

 

Dag 15
Proost!
Gefeliciteerd, je hebt de challenge volbracht! Dat moet natuurlijk worden gevierd, dus knal een fles open en vier dat je een happy bride bent die klaar is om te trouwen. Proost!

 

Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: trouwen, huwelijk voorbereiden checklist, bruiloft voorbereiden checklist, bruiloftstress
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara