10 manieren om jullie ringen te presenteren

Roofvogels, bloemen, bruidskinderen, schatkisten… er zijn tal van manieren om jullie trouwringen op een unieke manier te (laten) presenteren tijdens de ceremonie. Hier vind je 10 leuke tips!
 
1. Love birds
Een spectaculaire verrassing voor jullie gasten: laat op het juiste moment tijdens de ceremonie de trouwringen aanvliegen door een valk of een uil. 
 
2. Zeg het met bloemen
Bevestig jullie trouwringen aan een favoriete bloemsoort en laat deze door een bruidskindje of één van de getuigen overhandigen tijdens de ceremonie.
3. Liefdesnestje
Een nieuwe en heel romantische trend uit Amerika: presenteer jullie ringen op een vogelnestje. Perfect voor jullie love birds.
4. Op vier poten
Geef jullie trouwe viervoeter de rol van ringdrager! Bind bijvoorbeeld een mooi satijnen zakje om z’n nek en laat hem de ringen naar jullie brengen. ‘Oooowws’ en ‘Aaaahhs’ verzekerd!
5. Een ware schat
Het kan bijna niet toepasselijker: jullie meest kostbare juwelen in een kleine schatkist. Kies voor een authentieke houten uitvoering, of juist een heel kleurrijke of eenvoudig wit. 
6. Herfstkussentjes 
Pompoenen zijn niet alleen heel lekker, ze doen het ook decoratief erg goed op een herfstbruiloft. En je kunt de steeltjes gebruiken voor jullie trouwringen!
7. Leesvoer 
Romantisch: leg jullie ringen neer op een mooie en toepasselijke bijbeltekst. Ook leuk: plaats de ringen in een favoriet poëzieboek of roman. 
8. Creatief met hout
Overgewaaid uit Amerika: plaats jullie ringen op een mooi, bewerkt stuk hout waarop jaarringen zichtbaar zijn. Of graveer jullie namen en de trouwdatum erin. 
9. A perfect match
Laat de kleding van jullie bridal kids matchen met het voorwerp waarmee ze de ringen aan jullie overhandigen. Wat dacht je van vintage outfits mét retrokoffertje? 
10. Do the robot!
Jeugdsentiment? Of misschien gewoon een liefhebber van alles wat lekker gek is of heel origineel. Wat dacht je dan van een speelgoedrobot als ringdrager? 
Categorie:  Trouwringen Tags: ringen, trouwringen, presentatie van de ringen, vogels, schatkist, honden, bruidskindjes, bloemen, ringenkussen, ringkussens, ceremonie
Gerelateerde inhoud
Inloggen