© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Cursus trouwringen: alles over goud Goud is hét edelmetaal voor trouwringen. Wist je bijvoorbeeld dat goud niet kan roesten, nooit vergaat en verkrijgbaar is in verschillende kleuren?
Romantische ringen met hartjespatronen Superschattig en romantisch zijn ze: ringen met hartjes in het design. Soms goed zichtbaar op één ring, soms verborgen aan de binnenkant van de andere ring of gewoon subtiel verwerkt in beide ringen. Deze hartjesringen staan voor oneindige liefde en intieme verbinding.
10 tips voor de perfecte bruiloftsmanicure Hoe krijg je verzorgde handen en nagels voor je trouwdag? We delen onze favoriete schoonheidsgeheimen.
Zo maakten zij hun trouwringen persoonlijk Je kunt natuurlijk kiezen voor een prachtige, kant-en-klare set trouwringen. Maar het is bij veel juweliers en edelsmeden ook mogelijk om ze helemaal naar wens aan te passen. En het is zelfs mogelijk om ze zelf te ontwerpen! Lees hier de ervaringen van deze creatieve bruidsparen.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING