De stad als decor voor je bruiloft

Woon je in een mooie stad? Gefeliciteerd, dan heb je je trouwlocatie al! Ga voor een city wedding en laat jullie woonplaats het decor zijn van jullie bruiloft.

Oude panden, grachten, pleinen vol mensen die je feliciteren en al je favoriete plekken binnen fietsbereik: wat wil je nog meer? De Amerikaanse Justin en Lissa werden verliefd op Amsterdam en besloten elkaar het jawoord te geven op de grachten tijdens een intieme ceremonie.

 

De boot in
De voorbereidingen voor het mini-huwelijk zijn overzichtelijk: ze kopen een jurk en een pak, laten custom made ringen voor elkaar maken en regelen een bootje, omdat ze graag op de Amsterdamse grachten willen trouwen. Justin: “De meeste tijd is eigenlijk gaan zitten in het regelen van het papierwerk, omdat we allebei Amerikaans zijn. Verder waren de voorbereidingen heerlijk stressloos!”

 

 

I do
Op de grote dag is het stralend weer. Samen met de fotograaf wandelen ze door de stad, uiteraard over het Museumplein, om foto’s te maken. Justin: “Ik had niet verwacht dat dat zo leuk zou zijn. We liepen daar, Lissa was incredibly beautiful in haar trouwjurk en iedereen feliciteerde ons. In het Nederlands, in het Engels, in het Italiaans: alle Amsterdammers en toeristen waren blij voor ons. ”Samen met de ambtenaar, de fotograaf en de schipper gaan ze de Amsterdamse grachten op. Justin: “Varend over de grachten, in de zon, tegen de achtergrond van de Magere Brug, hebben we I do tegen elkaar gezegd. Het geluid van de hamer van de ambtenaar die ons officieel tot man en vrouw verklaarde, vergeet ik nooit meer.”

 

 

Getrouwd met Amsterdam
Na het jawoord, de kus en de ringen, staat ze nog één ding te doen: het wijnkistje waarin ze een goede fles port en twee liefdesbrieven gestopt hebben, zorgvuldig dichttimmeren. Lissa: “Dat kistje maken we over tien jaar weer open, om samen nog eens terug te denken aan deze dag en aan Amsterdam.” Justin besluit: “Ik weet niet waar we de rest van ons leven zullen doorbrengen, maar door samen in Amsterdam te trouwen, zullen we altijd een stukje van deze stad in ons hart meenemen. We zijn niet alleen met elkaar getrouwd, maar ook een beetje met Amsterdam.”

 

 

 

 

 

 

DETAILS
Jurk: Tadashi Shoji, www.tadashishoji.com
Pak: Suit Supply Amsterdam, eu.suitsupply.com
Lissa’s ring: Bonebakker Juwelier, www.bonebakker.nl
Justins ring: Jeff McWhinney Design, www.mcwhinneydesigns.com
Manchetknopen: Studio Admiraal, www.studioadmiraal.nl
Boot: Electric Boats Amsterdam, www.e-boats.nl
Fotografie: Eppel fotografie, www.eppel.nl

 

Categorie:  Real Life Wedding Tags: bruiloft, trouwalbum, trouwfotograaf, trouwen in de stad, citywedding
Gerelateerde inhoud
Inloggen