Anne-Louise en Dimitri: funky outfits en coole trouwauto De bruiloft van Anne-Louise (34) en Dimitri (47) had een heerlijk vintage en ‘dandy’ thema. Ze kozen voor unieke outfits, een klassieke, bordeauxrode Ford Mustang en genoten van een zonovergoten dag met hun meest dierbare familie en vrienden.
Merel en Daan: een heerlijke, onvergetelijke bruiloft Voor Merel en Daan is het aanschuiven van de trouwringen één van de meest bijzondere momenten tijdens een onvergetelijke trouwdag. Ze genieten samen met hun liefste familie en vrienden van een heerlijke trouwdag in de buitenlucht bij Kasteel Keukenhof. Het wordt een dag vol liefde, zonneschijn, prachtige bloemen en heel veel mooie details.
Daniel en Lizette: een onwijs liefdevolle bruiloft In de februari-editie van Bruid & Bruidegom Magazine vertelden Daniel en Lizette hoe zij hun first look beleefden. Bekijk hier de overige beelden van hun prachtige, sfeervolle en intieme bruiloft. “Het was echt een onwijs liefdevolle bruiloft”, aldus bruid Lizette.
Corné en Laura: relaxte trouwdag mét Italiaans tintje In de najaarseditie van ons magazine lieten we al zien hoe Corné en Laura de ochtend van hun trouwdag beleefden. Hier zie je hoe de rest van hun bruiloft eruitzag: een prachtige en feestelijke dag waarop alles simpelweg klopte.
Remi en Pui-Yuk: magische bruiloft in Thailand Remi en Pui-Yuk wilden van hun bruiloft een onvergetelijke ervaring maken, waarover ze nog jaren konden napraten met vrienden en familie. Het werd een relaxte en intieme meerdaagse bruiloft met alleen hun beste vrienden en directe familie in Krabi Thailand. 
Inloggen
NL BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN