Een ontspannen pre-wedding week, 3 tips

In de week voor jullie trouwdag zijn er natuurlijk nog last-minute klussen. Maar dit is vooral een week om te genieten, ontstressen en toe te leven naar je grote dag. Neem lekker vrij van je werk en zorg voor een ontspannen pre-wedding week met deze 3 tips.

 

Tip 1: Beauty business: lekker relaxen
Dit is de week om je te verwennen met beautyafspraken: plan een massage of een saunabezoek. Ga één of twee dagen voor de bruiloft voor een manicure en pedicure en zorg dat je een flesje van de juiste nagellak hebt om kleine beschadigingen nog bij te werken. Bevestig ook je afspraken met je kapper en visagist voor de ochtend van de bruiloft. Drink deze week voldoende water: een gehydrateerde huid is een stralende huid!

 

Tip 2: Tijd voor je dierbaren
Met nog slechts een paar dagen te gaan voor je aan een nieuwe fase van je leven begint, is het ook goed om stil te staan bij het afsluiten van je huidige hoofdstuk. Plan nog even een lunch of koffiemomentje met je ouders, pak een filmpje met je zussen of beste vriendinnen en zorg in ieder geval dat jij en je aanstaande één avond hebben om samen naar jullie bruiloft toe te leven. 

 

Tip 3: Rustmomenten voor jezelf
Rooster ook wat rustmomenten voor jezelf in. Ga een eind lopen, lees een boek, doe wat yoga- of meditatieoefeningen en zorg dat je voldoende slaap krijgt. Drink in de dagen voor je bruiloft niet te veel alcohol (dat kan ervoor zorgen dat je vocht vasthoudt) en maak het de avond voor je bruiloft niet te laat. Plan een rustige avond met een leuke (trouwfilm) en een lichte, gezonde maaltijd.

 

En de bruidegom?
Ga aan het begin van de pre-wedding week naar de kapper, zodat je haar er op de bruiloft netjes uitziet. En zorg voor voldoende slaap! Wil je extra punten scoren? ‘Ontvoer’ je aanstaande dan een paar dagen voor de bruiloft voor een heerlijk ontspannen avond met een lekker diner, een filmpje of een andere favoriete bezigheid.
Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws Tags: ontstressen, trouwdag, trouwen
Gerelateerde inhoud
Inloggen