Mini me make-over

Onze studio vulde zich voor deze editie met vier aanstaande bruiden met hun dochters voor een ware “mini me” make-over. Samen met een geweldig haar & make-up team toverden wij ze om tot ware bruiden en bruidsmeisjes. Inclusief de mooiste trendy jurken uit de huidige bruidsmodecollecties. Hoe ze het vonden? Dat lees je hier!

 

  

ANNEMARIEKE Jurk: Blue by Enzoani. LOÏS Jurkje: Carter’s. Sandalen: River Island.

 

Naam: Annemarieke
Moeder van: Loïs (2) en Seb (0)
Leeftijd: 33
Verloofd met: Laurens
Samen sinds: 2013
Trouwt op: 9 juli 2021

 

“De jurk die ik in gedachten had, bleek me helemaal niet te staan.”
– Annemarieke

 

Hoe hebben jij en je aanstaande elkaar ontmoet?
“Op festival Dauwpop hebben we elkaar ontmoet. Hij was daar met vrienden, ik met mijn vriendinnen. Hij vroeg aan mijn vriendinnen en mij wat we wilden drinken. Toen mijn vriendinnen hun bestelling hadden doorgegeven, vroeg hij aan mij: en wat wil jij? “Ik wil jou!” zei ik, en de vonk sloeg meteen over. Sindsdien zijn we samen en zijn we ook al gelijk gaan samenwonen. En nu hebben we twee hele lieve kindjes, Loïs (2) en Seb (0).”

 

Hoe heb je de kinderen verteld dat jullie gaan trouwen?
“Vorig jaar waren we met de camper op vakantie in Italië en Laurens wilde mij daar op een speciaal plekje ten huwelijk vragen. Het werd alleen steeds slechter weer, dus reden we voorbij dat ene mooie plekje. Wat moet hij toen zenuwachtig zijn geweest… Later zag hij een mooi kerkje en daar heeft hij me uiteindelijk gevraagd waar Loïs bij was. Totaal onverwacht voor mij trouwens! Later bleek dat Laurens samen met Loïs de ring heeft uitgezocht. Ze wist dus al eerder dan ik dat wij gingen trouwen, maar ze is denk ik nog te klein om het echt te beseffen.”

 

Wat vond je van vandaag?
“Ja leuk! Echt een fijn moeder-dochter momentje, omdat je de aandacht nu moet verdelen tussen twee kinderen schiet dat er vaak bij in. Ik vond het heel erg leuk om zulke mooie jurken te hebben mogen dragen. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik keek mijn ogen uit!”

 

  

VERA Jurk: Ladybird. MATILDA Jurkje: Amaya.

Naam: Vera
Moeder van: Frida (9), Matilda (7), Luisa (2) en Noah (10 maanden)
Leeftijd: 37
Verloofd met: Dennis
Samen sinds: 2006
Getrouwd op: 8 juli 2020

 

“Het belangrijkste zijn onze kinderen en trouwen is de kers op de taart.”
– Vera

 

Hoe zag jouw aanzoek eruit?
“Dennis nam me mee naar de slaapkamer van ons nieuwe huis dat nog in aanbouw was. Hij had de nog kale slaapkamer helemaal versierd met kaarsen en rozenblaadjes. Het hoogtepunt was de gedekte tafel voor een romantisch diner voor twee midden in de slaapkamer. Nouja, eigenlijk voor drie, omdat ik toen zwanger was van Luisa. Dat is nu een jaar geleden.“

 

Hoe doe je dat, een bruiloft plannen met kinderen?
“(begint te lachen) Door alles ’s nachts te doen, haha. Binnenkort begin ik weer met werken, dus dan zullen we nog minder tijd hebben om onze bruiloft te plannen. Maar aangezien we de grootste planningspunten al hebben afgevinkt, ben ik niet zo gestrest gelukkig.”

 

Wat vind je van bruidsmeisjes op je bruiloft?
“Super leuk! Dat geeft de bruiloft iets speels en romantisch. Dat je dit samen met je kinderen kunt meemaken, dat is toch bijzonder? Naast onze eigen vier kinderen zullen er trouwens nog veel meer kinderen van vrienden en familieleden op onze bruiloft zijn om samen de liefde te vieren.”

 

  

RYANNE Jurk: Essense of Australia. Sluier: Rainbow Club by ShoeStories. LIZZY Jurkje: River Island.

 

Naam: Ryanne
Moeder van: Lizzy (8)
Leeftijd: 32
Verloofd met: Piet
Samen sinds: 2002
Trouwt op: 21 mei 2021

 

“Eerst dacht ik zelfs dat papa een grapje maakte en een neppe ring bij zich had.”
- Lizzy

 

Lizzy, wat vind je ervan dat papa en mama gaan trouwen?
“Heel leuk, ik was ook bij het aanzoek. Op pakjesavond vertelde papa dat hij mama ging vragen. Ik mocht samen met papa een sinterklaasgedicht voorlezen: “sint en piet zaten te denken, dat we jou maar eens een bruiloft moesten schenken…” En toen ging ik samen met papa op een knie en had hij een ring. Ik dacht zelfs eerst dat papa een grapje maakte en een neppe ring bij zich had! Als hij het mij eerder had verteld, had ik het denk ik al verklapt.”.

 

Heb je al bruidsjurken gepast?
“Nee, nog nooit en ik vond het heel gek om mezelf voor het eerst in een trouwjurk te zien. Maar ook ontzettend leuk! Ik dacht wel: als ik voor het eerst een bruidsjurk aantrek, hoort mijn moeder er wel bij te zijn. Ik heb haar dus ook meegenomen. De voorpret samen delen is zo leuk!”

 

Wat vonden jullie van vandaag?
Beide in koor: “echt heel erg leuk!” Het is echt ontzettend leuk om dit zo samen te mogen ervaren, dat je haar & make-up zo mooi gedaan wordt, en dat Lisette zulke mooie foto’s heeft gemaakt. We zien altijd hele mooie foto’s van haar op Instagram voorbij komen en nu hebben we hier later hele leuke herinneringen aan.” Lizzy: “wanneer komt eigenlijk het blad uit?” Ryanne “In mei, hoorde ik.” Lizzy: “Yessssssssss!"

 

  

LENA Jurk: Maggie Sottero. Sluier: Rainbow Club by ShoeStories. HELEN Jurkje: Next.

 

Naam: Lena
Moeder van: Peter (5) en Helen (3)
Leeftijd: 33
Verloofd met: Sebastian
Samen sinds: juni 2012
Getrouwd op: 6 juli 2019

 

“De kinderen tekenden de huwelijksakte met hun vingerafdruk.”  
– Lena

 

Hoe zag jouw aanzoek eruit?
“Zes jaar geleden werd ik ten huwelijk gevraagd tijdens de kerstdagen met een prachtige ring. Ik was toen zwanger en daarom besloten we dat jaar alleen voor de gemeente te trouwen. Nu, een paar jaar en twee kinderen verder, hebben we onze ‘officiële bruiloft’ gevierd. 

 

Hoe hebben jullie je kinderen betrokken bij de bruiloft?
“Wij zijn als gezin getrouwd, samen met onze kinderen. We hebben ze echt actief bij de huwelijksceremonie betrokken. Ze ‘tekenden’ bijvoorbeeld de huwelijksakte met hun vingerafdruk en ze kregen symbolisch een armbandje nadat mijn man en ik de trouwringen hadden omgedaan. ’s Avonds wilden we een groot feest, dus hebben we een oppas geregeld voor de kinderen. Het was echt perfect en als ik het over mocht doen, zou ik zelfs niks willen veranderen.”

 

Heb je tips voor moeders die gaan trouwen?
“Je kunt hele leuke taken bedenken voor je kinderen, maar reken nergens op. Onze zoon zou een bord dragen met daarop de tekst “Don’t worry ladies, I’m still single”, maar dit bord gooide hij iedere keer af. Mijn tip is daarom om flexibel en ontspannen te blijven. Het zijn tenslotte kinderen. Oja, en vergeet niet meerdere setjes kleding mee te nemen. Voor Helen had ik drie outfits en dat was maar goed ook!”

 

Credits

FOTO’S Lisette Lubbers CONCEPT & STYLING Jody Pluimers HAAR Attention Hair & Beauty MAKE-UP Beautystudio Mandys

Categorie:  Bruidskinderen,  Huidige editie Tags: bruidskinderen, bruidsmeisjes mode, bruidskleding kind, bruidskleding meisjes, kinderen op je trouwdag
Inloggen