In deze editie NL

De grote bruidsmetamorfose!

Deze zomer opende Bruid & Bruidegom Magazine heel even haar eigen bruidsmodeboetiek. Voor één dag regelden we een speciale locatie, hingen we tientallen bruidsjurken van de mooiste bruidsmodemerken op en nodigden we zes aanstaande bruiden uit voor een complete make-over. Benieuwd naar het resultaat? In de nieuwe editie kun je de eerste drie adembenemende bruidsmetamorfoses bewonderen. Is jouw zoektocht naar dé jurk ook in volle gang? Dan heb je het perfecte blad in handen! Vul de fashiontest in en ontdek jouw stijl tussen alle nieuwe trends voor 2019. In navolging van de heerlijke bruiloft van Harry & Meghan hebben we koninklijke inspiratie voor jouw dag en vroegen we topstylist Fred van Leer naar zijn tips. Ook als je jouw doomjurk al wel gevonden hebt (bofkont!), is er heel veel leuks te vinden in deze editie. Er zijn prachtige styled shoots, heerlijke verhalen van andere bruidsparen, coole kapsels, schitterende trouwringen en leuke inspiratie voor de puntjes op de bruilofts-i. Met andere woorden: dat wordt weer genieten.

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Ben jij een bridechilla?

Het liefst willen we een bruiloft die tot in perfectie is uitgevoerd, maar een feestelijke dag plannen die ten koste gaat van een ontspannen bruidspaar? Dat wil niemand. En laten wij nu precies weten wat nodig is om de zenuwen de baas te blijven. Met deze tips word jij een relaxte bruid. Bye bye bridezilla, hello bridechilla!

Gratis: twee geweldige specials!

In Trouwalbum vindt je volop inspiratie voor het vinden van jullie bruidsfotograaf én de fotoreportage. In LookBook hebben we de nieuwste bruidsmodetrends voor je op een rijtje gezet. Welke jurk is jouw favoriet?

Vind jouw droomjurk met Fred van Leer

Ben jij ook zo’n fan van Say Yes To The Dress? Wij zijn superenthousiast dat we Fred van Leer, de gloednieuwe presentator van de Benelux-editie, hebben mogen spreken voor een exclusief interview. Hij licht alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen en deelt zijn tips voor jouw eigen zoektocht.

 Sweet perfection: heerlijke lekkernijen

Je bruiloft is bij uitstek de gelegenheid om uit te pakken met de allerlekkerste traktaties voor jezelf en jullie gasten. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide taartentafel of een zogenaamde sweet table met verschillende soorten gebak en snoepgoed. Begin je al te watertanden?

Sneak peek!
Blader hier door de preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen