© Inge Kooiman Fotografie
Rembo Styling
Trouwen in een eigentijds stadspaleis Natuurlijk willen jullie een droomlocatie om elkaar het jawoord te geven. Een bijzondere locatie gelegen in de Gouden Bocht van Amsterdam, waar aan alle details voor jullie droomhuwelijk wordt gedacht met de persoonlijke service van het team. Laat onze mooie hoofdstad nu precies zo’n pareltje hebben…
Huwelijksreis: avontuurlijk roadtrippen door Europa In plaats van met je koffers in een taxi te stappen en naar het dichtstbijzijnde vliegveld te rijden kun je ook de volgende dag je eigen auto pakken en op avontuur gaan in Europa. Waar moet je allemaal rekening mee houden? 
Win 2 kaarten voor de bruidsbeurs: Zeg maar Yes! Maak kans op minimaal twee kaarten voor de bruidsbeurs Zeg maar Yes! in Halle/Zoersel, België. Dit toffe evenement staat in het teken van wedding planning, je wordt volop geïnspireerd over hoe je jouw droomhuwelijksdag kan inrichten!
Win prachtige bruidsdonuts t.w.v. €100,-! Donuts serveren op je bruiloft is heel hip, hang ze aan een donutwall, stapel ze speels op een etagère of presenteer ze op een mooie schaal. Je maakt nu kans op een compleet bruiloftsassortiment van JJ Donuts ter waarde van maar liefst €100,-!
De bruiloft van Siep & Peter: lawine van liefde Na een verloving van 35 jaar zijn Siep de Haan en Peter Kramer dan eindelijk getrouwd! Je kent ze misschien beter als de oprichters van de Gay Pride. Dat het koppel weet hoe ze een feest moeten organiseren, bleek wel uit hun bruiloft! Er waren engelen, optredens en een lasershow, maar er was vooral "een lawine van liefde". 
Inloggen
NL SB Trouwring Special