Rembo Styling
© Inge Kooiman Fotografie
Nu in de winkel: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine! Hallo bruidsparen! We hebben de mooiste huwelijkstradities uit andere landen voor je op een rijtje gezet, zijn met drie aanstaande bruiden op jacht gegaan naar hun droomjurk én hebben twee specials voor jou gemaakt! Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine ligt nu in de winkel!
Winactie: Gietkunst by Mariek Vind jij het ook zo zonde dat je trouwboeket of -corsage na de grote dag verwelkt? Gietkunst by Mariek biedt uitkomst! Marieke Smit maakt de mooiste kunstwerken van (bruilofts)bloemen, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de mooiste dag van je leven.
Trouwen in een eigentijds stadspaleis Natuurlijk willen jullie een droomlocatie om elkaar het jawoord te geven. Een bijzondere locatie gelegen in de Gouden Bocht van Amsterdam, waar aan alle details voor jullie droomhuwelijk wordt gedacht met de persoonlijke service van het team. Laat onze mooie hoofdstad nu precies zo’n pareltje hebben…
Bye, bye, stress: beauty tips voor de bruidegom Ook mannen kunnen wel wat beauty tricks gebruiken na de vermoeiende planningsfase van jullie huwelijk! Wij hebben wat ontspannende en praktische tips voor lichaam en geest op een rijtje gezet, voor een stralende bruidegom naast een blushing bride.
Huwelijksreis: avontuurlijk roadtrippen door Europa In plaats van met je koffers in een taxi te stappen en naar het dichtstbijzijnde vliegveld te rijden kun je ook de volgende dag je eigen auto pakken en op avontuur gaan in Europa. Waar moet je allemaal rekening mee houden? 
Inloggen
NL SB Trouwring magazine