Discussieer mee: laat jij je tattoo zien op je bruiloft?

To show or not to show, dat is voor veel bruiden met een tatoeage dé vraag. Want hoe mooi je tattoo ook is, past hij wel bij je bruidslook? Er zijn bruiden die heel erg trots zijn op hun tatoeage en hem juist graag willen laten zien. Andere bruiden hebben juist heel erg spijt en willen niets liever dan hun tattoo verbergen. Maar ook als je geen spijt hebt van je tatoeage, kan het zijn dat je hem liever niet zichtbaar wilt hebben op je bruiloft.

Gelukkig geldt ook hier dat je vooral moet doen wat goed voelt voor jou. Wil jij je tatoeage laten zien? Prima! Kies dan een mooie jurk waarin hij extra goed tot zijn recht komt! Wil je hem verbergen? Kies dan voor een jurk waarin hij niet te zien is of gebruik een make-upproduct zoals Dermablend van Vichy om hem weg te schminken. Is de liefde tussen jou en je tattoo helemaal over, dan is je bruiloft misschien een goede gelegenheid om een laserbehandeling te ondergaan. Daar zit wel een prijskaartje aan, maar dan is je tattoo echt weg. Op Facebook vroegen we aan onze lezers of zij hun tattoo laten zien op de bruiloft. Hier lees je hun reacties.

Wanda Bos-Bron: "Op mijn beide polsen heb ik een tattoo. Deze heb ik van mijn man gehad voor mijn verjaardag en ze staan ook voor onze relatie. Ik heb een supermooie foto van mijn boeket, onze handen én mijn tattoos."

Emy Wils: "Je hebt een tattoo laten zetten voor jezelf. Dus bepaal dan ook zelf of je hem wel laat zien of niet. Die van mij mogen ze zien. Maar dan moeten ze wel mijn jurk optrekken, haha!"

Gonnie Helfrich: "Ik heb speciaal voor een jurk gekozen waarbij de tattoo op mijn rug niet opvalt. Ik ben er trots op, maar hij is echt voor mijzelf bedoeld."

Sharon Vos: "De rozenkrans op mijn schouder wordt mijn beste accessoire!"

Sylvana Bruins: "Ik heb heel lang getwijfeld of ik hem zou laten zien. De keuze was helemaal bedekken of laten zien. Een halve tattoo vind ik persoonlijk niet mooi. Mijn tattoo zit tussen mijn schouderbladen in. Met het passen van de jurken, heb ik mijn droomjurk gevonden daarbij is hij gelukkig zichtbaar."

Linda Canter: "Ik heb mijn sleeve juist extra snel laten afmaken, zodat hij af zou zijn voor mijn bruiloft. Mijn jurk was verre van standaard en daar passen mijn tattoos goed bij. Ik heb bewust een jurk gekozen, waarbij mijn tatoeages goed zichtbaar waren."

Germa Haaksema: "Mijn aanstaande heeft mijn tattoo ontworpen en deze heeft een diepe betekenis voor mij. Dus ja, mijn tattoo is zichtbaar op mijn grote dag. Waarom een stukje van je zelf bedekken als dit is wie je bent?"

Desiree Roubos: "Nou dat dilemma ken ik. Ik heb absoluut geen spijt van mijn tattoos, maar in mijn bruidsjurk vond ik dat niet zo mooi. Ik heb beide sleutelbenen getatoeëerd; dat was met een opstaand kraagje aan mijn jurk zo verholpen!"

En jij?
Natuurlijk willen we graag weten wat jij met je tatoeage gaat doen. Laat je hem zien? Of juist niet? Discussieer mee met onze lezers en laat hieronder jouw reactie achter. We zijn benieuwd hoe jij over dit onderwerp denkt, dus deel snel je mening!
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: tattoo, tatoeage, tattoo, niet, zichtbaar, tattoo, op, bruiloft
Gerelateerde inhoud
Inloggen