© Brett Florens
“Ik ontwerp jurken voor echte bruiden.” -Randy Fenoli De ontwerper, presentator en ster van de tv-show ‘Say yes to the dress’ is een van de meest geliefde VIP’s in de Amerikaanse bruidsmodewereld. Tijdens ons interview met hem kletst hij honderduit over zijn inspiratiebronnen.
Speciaal voor jou: Het volledige Bruid & Bruidegom Magazine nu gratis op Issuu! In deze gekke tijden verdien jij wel wat afleiding. Daarom heeft Bruid & Bruidegom besloten om de eerste 2020-editie van Bruid & Bruidegom Magazine volledig op Issuu te zetten en beschikbaar te maken voor iedereen!
Mediterrane bruidslook: trouwen met een golden glow Groot fan van het mediterrane leven waarin lekker eten een grote rol speelt en je altijd verzekerd bent van aangename temperaturen? Dan is een bruiloft in deze sferen echt iets voor jullie. Wij showen hoe je de mediterrane stijl vertaalt naar de ideale bruidslook en maken je warm met luchtige jurken en zonnige accessoires. 
Bruidsmode met een sportieve look De athleisure trend is niet meer weg te denken uit het modebeeld en lucky for us geldt dat ook voor de bruidsmode. Sportieve bruid? Sportieve bruidslook!
Behind the scenes – De grote Bruid make-over 2020 De grote Bruid make-over was een fantastische dag! Vier lezeressen, die volgend jaar trouwen met hun grote liefde, vonden die dag hun droomlook met behulp van stylist Jody, kapper en visagist Petra en de rest van het team die dag tot een succes hebben gemaakt. 
Inloggen
STYLING