© Brett Florens
Fotoshoot: Pool party Doorzichtige bruidsjurken zijn dé nieuwe trend voor bruiden met lef. Geef je een poolside wedding party of trouw je bijvoorbeeld op het strand? Dan is deze trend perfect voor jou, vanwege de heerlijk soepele, lichte en sexy stoffen. Wie durft?
Behind the scenes – De grote Bruid make-over 2020 De grote Bruid make-over was een fantastische dag! Vier lezeressen, die volgend jaar trouwen met hun grote liefde, vonden die dag hun droomlook met behulp van stylist Jody, kapper en visagist Petra en de rest van het team die dag tot een succes hebben gemaakt. 
Fotoshoot in Zuid-Afrika We vlogen met ons team naar Zuid-Afrika om de mooiste bruidsmode te fotograferen. Laat je inspireren door deze geweldige bruidsfotoreportage en krijg een kijkje achter de schermen.
Behind the scenes: de grote bruidsmetamorfose! Wow, zo spannend! Tijdens een heel speciale make-over hebben we aanstaande bruiden verrast met professionele styling en ze van top tot teen in de nieuwste bruidscollecties gestoken. Het resultaat is betoverend! Neem een kijkje achter de schermen van deze gave fotoshoot.
Behind the scenes: bruidsmake-over XXL Voor één keer als een model gefotografeerd worden, compleet gestyled in de nieuwste bruidsmode, inclusief advies van Sincerity-bruidsmodeontwerper Tony Mentel: voor zes jonge vrouwen ging deze droom in vervulling. Neem hier een kijkje achter de schermen van de shoot!
Inloggen