© Brett Florens
Fotoshoot in Zuid-Afrika We vlogen met ons team naar Zuid-Afrika om de mooiste bruidsmode te fotograferen. Laat je inspireren door deze geweldige bruidsfotoreportage en krijg een kijkje achter de schermen.
Behind the scenes: de grote bruidsmetamorfose! Wow, zo spannend! Tijdens een heel speciale make-over hebben we aanstaande bruiden verrast met professionele styling en ze van top tot teen in de nieuwste bruidscollecties gestoken. Het resultaat is betoverend! Neem een kijkje achter de schermen van deze gave fotoshoot.
Behind the scenes: bruidsmake-over XXL Voor één keer als een model gefotografeerd worden, compleet gestyled in de nieuwste bruidsmode, inclusief advies van Sincerity-bruidsmodeontwerper Tony Mentel: voor zes jonge vrouwen ging deze droom in vervulling. Neem hier een kijkje achter de schermen van de shoot!
Achter de schermen bij de Country Chic fotoshoot! Voor de internationale zomeredities van Bruid & Bruidegom Magazine maakten we samen met topfotograaf Brett Florens en zijn team, visagist/haarstylist Clarissa Sonneveld en modellen Teddy en Ashley een prachtige Country Chic-fotoreportage. Bekijk hier de behind the scenes-beelden!
Behind the scenes: bruidegomsrepo in de New York Barbershop Eén keer per jaar maken we een speciale editie van ons blad, alléén voor de bruidegom. Dit keer met een te gekke modereportage bij de New York Barbershop in Rotterdam. Een old school kapsalon, mannen met baarden, prachtige pakken: een kijkje achter de schermen waard!
Inloggen