© Brett Florens
Bruidsmode met een sportieve look De athleisure trend is niet meer weg te denken uit het modebeeld en lucky for us geldt dat ook voor de bruidsmode. Sportieve bruid? Sportieve bruidslook!
Behind the scenes – De grote Bruid make-over 2020 De grote Bruid make-over was een fantastische dag! Vier lezeressen, die volgend jaar trouwen met hun grote liefde, vonden die dag hun droomlook met behulp van stylist Jody, kapper en visagist Petra en de rest van het team die dag tot een succes hebben gemaakt. 
Fotoshoot: Pool party Doorzichtige bruidsjurken zijn dé nieuwe trend voor bruiden met lef. Geef je een poolside wedding party of trouw je bijvoorbeeld op het strand? Dan is deze trend perfect voor jou, vanwege de heerlijk soepele, lichte en sexy stoffen. Wie durft?
Fotoshoot in Zuid-Afrika We vlogen met ons team naar Zuid-Afrika om de mooiste bruidsmode te fotograferen. Laat je inspireren door deze geweldige bruidsfotoreportage en krijg een kijkje achter de schermen.
Behind the scenes: de grote bruidsmetamorfose! Wow, zo spannend! Tijdens een heel speciale make-over hebben we aanstaande bruiden verrast met professionele styling en ze van top tot teen in de nieuwste bruidscollecties gestoken. Het resultaat is betoverend! Neem een kijkje achter de schermen van deze gave fotoshoot.
Inloggen
STYLING