© Freepik.com
© Rosa Clará
Nu in de winkel: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine! Hallo bruidsparen! We hebben de mooiste huwelijkstradities uit andere landen voor je op een rijtje gezet, zijn met drie aanstaande bruiden op jacht gegaan naar hun droomjurk én hebben twee specials voor jou gemaakt! Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine ligt nu in de winkel!
Winactie: Gietkunst by Mariek Vind jij het ook zo zonde dat je trouwboeket of -corsage na de grote dag verwelkt? Gietkunst by Mariek biedt uitkomst! Marieke Smit maakt de mooiste kunstwerken van (bruilofts)bloemen, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de mooiste dag van je leven.
Bye, bye, stress: beauty tips voor de bruidegom Ook mannen kunnen wel wat beauty tricks gebruiken na de vermoeiende planningsfase van jullie huwelijk! Wij hebben wat ontspannende en praktische tips voor lichaam en geest op een rijtje gezet, voor een stralende bruidegom naast een blushing bride.
Praktische hulpmiddelen voor je big day Bruidsmeisjes, vrienden, familie; al je dierbaren staan voor je klaar op de grote dag. Maar er zijn een aantal kleine helpers die met weinig moeite een grote impact kunnen hebben!
Bruidsjurken met sexy split Het wordt een verleidelijk jaar! Als het op bruidskleding aankomt, vertrouwen veel ontwerpers op sensuele modellen met een sexy split. Deze trouwjurken zijn niet alleen glamoureus, maar een absolute blikvanger!
Inloggen
NL SB Wedding Fashion STYLING NL SB Huwelijksspecialisten