© Rosa Clará
© Freepik.com
Build your dress Hoe persoonlijker, hoe beter. Trouwjurken die de bruid helemaal naar wens kan aanpassen zijn dan ook hartstikke trendy. Van de kleur tot de bandjes tot details in de jurk. Mix en match is populairder dan ooit.
Tips voor een kerkelijk huwelijk Betekenisvol, persoonlijk en spiritueel: het zijn een paar van de redenen waarom bruidsparen hun huwelijk laten bezegelen in de kerk. Dat vergt de nodige extra planning. Hier lees je wat je ab-so-luut moet weten als je een kerkelijk huwelijk organiseert.
Trend: Body contour Wie had dit kunnen bedenken? In 2021 dragen we niet alleen shapewear onder onze trouwjurk, het wordt het hoofdbestanddeel van de trouwjurk zelf! Deze nauwsluitende trouwjurken zijn helemaal de trend en laten je figuur nog beter uitkomen.
Bruidegom in het blauw Geef jij straks het jawoord in blauw? Wij hebben alvast vier perfecte shades of blue voor je op een rijtje gezet!
Mindful wedding - natuurceremonie Als je mindfulness toepast op bruiloften, betekent dit dat je midden in de natuur ontspannen het jawoord kunt geven in het bijzijn van je favoriete mensen. En dat je elk moment daarvan kunt waarderen en vieren. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten NL SB Wedding Fashion STYLING