© Freepik.com
© Rosa Clará
Moho - moderne boho Wat gebeurt er als baksteen en beton, fluffy pampasgras en glamoureuze, kristall en glazen elkaar ontmoeten? Dan is de nieuwe decoratietrend ‘moho’ geboren: de moderne kijk op boho.

Armed angels - edgy bridal beauty Powervrouwen opgelet! Deze bruidsmodestijlen zijn voor alle brides-to-be, die een dramatische, coole en edgy bruidslook willen. En dat is precies wat we voor jou hebben geselecteerd: krachtige mode-highlights!

Luxe en elegant: trouwen in Venetiaanse sferen Venetië is een stad die enorm tot de verbeelding spreekt – romantisch, mysterieus en luxe. Van handgemaakte Venetiaanse maskers, uitnodigingen met aquarellen, sierlijke kandelaars en macarontoren tot een een fantastische Gelato Car met heerlijke smaken schepijs – laat je inspireren voor een bruiloft in Venetiaanse stijl!
Magische Bloemen - de trends Het bruidsboeket is het belangrijkste bloemstuk van je bruiloft. De keuze van de juiste bloemen is dan ook een absolute must. We hebben een aantal magische suggesties voor je op een rijtje gezet.
Zo plan je de perfecte receptie Een receptie is de ideale gelegenheid om met jullie dierbaren te proosten op jullie huwelijk. Wij vertellen je welke dingen je het beste kunt doen om deze eerste momenten als getrouwd stel ontspannen te beleven én hoe het zo relaxt en georganiseerd mogelijk kunt laten verlopen.
Inloggen
NL SB Wedding Fashion STYLING NL SB Huwelijksspecialisten