© Rosa Clará
© Freepik.com
Win 2 kaarten voor de bruidsbeurs: Zeg maar Yes! Maak kans op minimaal twee kaarten voor de bruidsbeurs Zeg maar Yes! in Halle/Zoersel, België. Dit toffe evenement staat in het teken van wedding planning, je wordt volop geïnspireerd over hoe je jouw droomhuwelijksdag kan inrichten!
Win prachtige bruidsdonuts t.w.v. €100,-! Donuts serveren op je bruiloft is heel hip, hang ze aan een donutwall, stapel ze speels op een etagère of presenteer ze op een mooie schaal. Je maakt nu kans op een compleet bruiloftsassortiment van JJ Donuts ter waarde van maar liefst €100,-!
Bruidsfoto Award 2020: breng je stem uit op je favoriet en win! Om later met veel liefde terug te kijken op de mooiste dag van je leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Zo draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen.
Toptrends voor jouw bruiloft Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droombruiloft te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu! 
Trouwtradities, waar komen ze vandaan? Je hebt de wedding bells wel horen rinkelen, maar je weet niet precies waar de klepel hangt als het gaat om tradities op je trouwdag. We nemen je mee langs de bekendste uitdrukkingen en tradities in trouwland. Kun jij vanavond je verloofde omver blazen met je nieuw opgedane kennis.
Inloggen
STYLING BFA2020 SB NL SB Lookbook