Feest in stijl op Landgoed Hotel Het Roode Koper

Landgoed Hotel Het Roode Koper behoort tot de top 25 hotels in Nederland. Midden in een glooiend bos leidt een lange kronkelende oprijlaan naar een stijlvolle villa met een prachtige landschapstuin.  Dit is dé perfecte plek voor jullie bruiloft!

Met het jawoord en de champagnetoost in de zoetgeurende rozentuin, een mooi diner op het gazon, heerlijke cocktails op het loungeterras bij het zwembad  van The Poolhouse en een swingend avondfeest in de villa, vieren jullie hier een romantische huwelijksdag. Het landgoed met haar dertig stijlvolle kamers en villa met twee suites, kan exclusief worden afgehuurd. Zo genieten jullie samen met familie en vrienden van een ontspannen weekendhuwelijk. Een gezamenlijk champagne ontbijt is een mooie afsluiting van jullie bruiloft.

Kom een kijkje nemen
Zijn jullie al nieuwsgierig? Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeervolle impressie van de locatie en maak snel een afspraak om het landgoed te bezichtigen. Jullie zijn van harte welkom! Landgoed Hotel Het Roode Koper - sfeerimpressie from Bruid Magazine | Braut Magazin on Vimeo.
Categorie:  Trouw- & Feestlocaties
Inloggen