Vier jullie droombruiloft op een landelijke trouwlocatie!

Klinkt een informele en ontspannen bruiloft als een droom voor jullie? Ga dan voor een landelijke trouwlocatie! Geniet samen met jullie vrienden en familie van een heerlijke dag op een bijzondere plek midden in de natuur.

 

Rust, ruimte en veel groen; dat zijn de ingrediƫnten voor een landelijke bruiloft. Dit gecombineerd met een prachtige locatie vormt het decor voor een heerlijke dag. Geef elkaar het ja-woord onder de romantisch versierde boomgaarden, waarna jullie een toast uit brengen op het terras. Wanneer het begint de schemeren en jullie hebben genoten van een heerlijk diner, maken jullie de grote dag onvergetelijk met een prachtfeest onder de sterrenhemel! Is dit jullie perfecte bruiloft? Lees verder en ontdek een aantal bijzondere landelijke trouwlocaties.

 

De Veenderhoeve
Deze historische boerderij vormt met haar authentieke details en landelijke omgeving een sfeervol decor voor jullie grote dag. Naast de vele mogelijkheden binnen, is De Veenderhoeve ook zeer geschikt voor een heerlijke buitenbruiloft. De uitgestrekte weilanden, romantische tuin en overdekte terras bieden de ruimte om elk moment van de dag op een bijzondere plek door te brengen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue op het terras.

 

 

Meer informatie over De Veenderhoeve

 

Hoeve Sparrendam
Via de slingerende landweggetjes en boomgaarden kom je aan op de bijzondere locatie; Hoeve Sparrendam. Binnen in de boerderij zorgen de houten binten, fraaie bar en oude haard voor veel sfeer. Daarnaast leent de naastgelegen karakteristieke burcht zich perfect voor de huwelijksceremonie. Bij mooi weer is de locatie een fijne plek voor een buitenbruiloft. Ga voor een ontspannen buitenreceptie, een champagnetoast op het terras en een heerlijk outdoor diner tussen de fruitbomen.

 

 

Meer informatie over Hoeve Sparrendam

 

Zijn jullie enthousiast geworden en kunnen jullie niet wachten om een landelijke bruiloft te organiseren? De wedding adviseurs van onze locaties zetten hun ervaring graag in om jullie te helpen bij de organisatie van jullie droombruiloft!

 

Neem contact op
Categorie:  Trouw- & Feestlocaties Tags: Kasteelfeesten, Landelijk trouwen, Landelijke bruiloft, Trouwen in 2020
Gerelateerde inhoud
Inloggen