© Bas Uijlings

Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation?

Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2019 te gaan! Op 16 februari 2019 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!

WeddingDay Sensation is een uniek initiatief van verschillende bruiloftsspecialisten en biedt bruidsparen een fantastisch feest ter voorbereiding op hun eigen huwelijksfeest. Tijdens de feestavond kun je inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloft, kennis maken met andere bruiloftsspecialisten én mooie prijzen winnen. En wat nog leuker is: jullie mogen twee bevriende stellen met trouwplannen meenemen!

Zo krijg je kaarten
Door tijdens een kennismakingsgesprek bij één van de WeddingDay Sensation bruiloftsspecialisten een opdracht te plaatsen en te voldoen aan de voorwaarden, ontvangen jullie een persoonlijke inlogcode. Met deze code kan jullie inschrijving op deze site geactiveerd worden en ontvangen jullie een QR-code voor de toegangstickets.

Prachtige locatie en prijzen

De WeddingDay Sensation van 16 februari vindt plaats bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Tijdens het Event worden schitterende prijzen weggegeven zoals een bruidsjurk, trouwringen, een video loveshoot en meer.

Wil jij naar dit unieke event? Meld je dan hier aan!

Benieuwd wat jullie te wachten staat bij Weddingday Sensation? Bekijk hier de video:

Categorie:  Trouw- & Feestlocaties,  Bruidsmode
Inloggen