Kasteel Montfoort: voor een perfecte bruiloft

Op de belangrijkste dag van uw leven telt maar één ding: zorgeloos genieten van ieder bijzonder moment. Bij Kasteel Montfoort organiseren wij alles helemaal naar uw wensen. Van de bruidstaart tot een boottocht: werkelijk alles is bij ons mogelijk!

Kasteel Montfoort bevindt zich in het hart van het pittoreske stadje Montfoort. Samen met de ligging in de landelijke Lopikerwaard en aan de Hollandse IJssel, zorgt dit voor een onovertroffen ambiance en sfeer die nergens anders te vinden is. Naast de schoonheid van het stadje, zijn er nog talloze praktische voordelen die ook belangrijk kunnen zijn voor uw trouwdag: gratis parkeermogelijkheid, een centrale locatie vlakbij de snelweg en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

Paardenkoets en hotelovernachting
Het regelen van de meest prachtige bruidstaart, het swingende entertainment en de fotograaf zijn bij ons in goede handen. Vertel ons hoe u zich de dag voorstelt en wij organiseren de rest. Of het nu een paardenkoets is of een boottocht op de Hollandsche IJssel, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook een overnachting van u en/of uw gasten in het nabijgelegen Hotel Montfoort behoort tot de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

www.kasteel-montfoort.nl
 
Categorie:  Trouw- & Feestlocaties
Inloggen