Wat zegt dé jurk over jou?

Droom jij al je hele leven van een echte prinsessenjurk? Of ga jij je benen showen en sta je voor het altaar in een ultrakort model? De keuze van je bruidsjurk zegt misschien meer dan je in eerste instantie zou denken. Ontdek hier wat jouw droomjurk zegt over jou en je persoonlijkheid!


1. De jurk: sprookjesachtig

Dit zegt het over jou: jij wilt voor één dag een prinses zijn

Droomde jij als jong meisje al van een prinsessenjurk? Op je trouwdag is het volledig gelegitimeerd om de hele dag zo’n droomjurk te dragen! Je voelt je zelfverzekerd en prachtig. Deze jurk zorgt ervoor dat je de hele dag het stralende middelpunt bent, niemand kan immers om die enorme jurk heen! Kijk wel uit dat je jurk de show niet overneemt en dat je jezelf in prinsessen-taferelen verliest (lees: word geen bridezilla!).
2. De jurk: kort

Dit zegt het over jou: jij hebt graag alle touwtjes in handen

Deze korte stijl zegt eigenlijk: dit is wie ik ben, take it or leave it! Je bent onafhankelijk en free minded en dat zijn waarschijnlijk ook de belangrijkste eigenschappen waarop je aanstaande gevallen is. Trouwen is voor jou een uitdaging, omdat je het een gek idee vindt om ineens iemands vrouw te zijn. Maar geen paniek, je hoeft echt jezelf niet op te geven om je leven met iemand te delen. Compromissen sluiten en partners zijn, dat is het geheim.
3. De jurk: fishtail

Dit zegt het over jou: jij voelt je sexy en vrouwelijk

Superzelfverzekerd: jij kent jezelf van binnen en van buiten en je bent niet bang om dit aan de buitenwereld te laten zien. Jij wilt een jurk die vrouwelijk is, verleidelijk en krachtig, net als jouw persoonlijkheid. Je hebt er geen moeite mee om je vormen te showen, zeker niet nu je een negen-maanden-sportplan hebt opgesteld om straks met een echt droomlichaam voor het altaar te kunnen verschijnen.
4. De jurk: kant

Dit zegt het over jou: jij kan niet wachten om ‘ja’ te zeggen

Kant is één van de meest klassieke bruidsstoffen en dus ideaal voor de bruid die helemaal klaar is voor haar grote dag. Jij bent serieus over trouwen, hebt lang nagedacht over de zelfgemaakte geloften die je uit wilt spreken en voor de openingsdans heb je voor de zekerheid nog wat extra danslessen genomen. Er kan niets meer misgaan! Of toch? Dit is jouw dag; ontspan en geniet van alles waar je zo lang naar uitgekeken hebt.
5. De jurk: modern

Dit zegt het over jou: jij bent en blijft een trendsetter

Als echte fashionista ben je ‘high maintenance’ en besteed je veel geld en tijd om er altijd volgens de laatste trends bij te lopen. Op je trouwdag wil je daarom absoluut niet in een traditionele prinsessenjurk verschijnen, maar in een uitgesproken designjurk. Jouw moderne jurk is boven alles een kunstwerkje waarmee je iedereen, je aanstaande inclusief, versteld wilt doen staan. Het zegt iets over jou, je stijl en je gevoel van individualiteit.
Categorie:  Bruidsmode,  Bruidsmode Tags: Bruidsjurken, trouwjurk, stijl, persoonlijkheid, bruidsstijlen, passende bruidsjurk, trouwjurk, jurken passen, korte trouwjurken, prinsessen trouwjurk, korte bruidsjurk, fishtail bruidsjurk, fishtail trouwjurk
Gerelateerde inhoud
Inloggen