Toptrends voor jouw bruiloft

Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droombruiloft te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu!

  

  

1. GROENE GUIRLANDES

Meer groen moet je zeker doen! De greenery-trend blijft een geliefde keuze. Vooral de guirlandes met bloemen en groene planten zijn geliefd, ze geven jullie dag een natuurlijke look en feel. Gedrapeerd over de tafel of hangend langs de wanden zorgen guirlandes ervoor dat het natuurthema van jullie bruiloft duidelijk naar voren komt.


Credits

FOTOGRAFIE WWW.JULIAUNDGIL.DE
DECO & BLOEMEN WWW.ANMUTUNDSINN.DE
STOELTJES WWW.MYPRETTYWEDDING.DE
STYLING WWW.LOVEBIRDS.DE

  

 

  

2. NEONLICHT

Neon is het weer helemaal en het licht iedere locatie op een prachtige manier op. Met een neon tekst geef je jullie feest een stoere en moderne urban uitstraling. Of je nou gaat voor een neon lichtsnoer, een quote in een mooi handschrift of neon staven – wedding-signs zijn echte eyecatchers! Het wordt überhip als je dit combineert met groene planten en frisse bloemen.


Credits
FOTOGRAFIE WWW.LITTLEPINEAPPLE.COM.AU

  

 

  

3. DONUT-DECO

Met suikerstrooisel, chocolade of disco-dip: de ronde lekkernijen zijn de zoetste must-haves voor alle bruidsparen die dit seizoen hun jawoord geven. De donut-wall is een echte blikvanger, hier kan toch niemand omheen? Je kunt ze inzetten als welkom tussendoortje, maar natuurlijk ook als aanvulling op de bruidstaart!


Credits
FOTOGRAFIE WWW.JULIANSCHREIBERFOTOGRAFIE.DE
DONUT-WALL WWW.SUESSE-VERZAUBERUNG.DE
BLOEMEN WWW.FRAU-BLU.ME
HANDLETTERING WWW.LETTERING-BY-MJ.COM

4. FEESTEN IN HET MAANLICHT

De trend voor (na)zomerfeesten is de moonlight-bruiloft. Stel je eens voor, feesten in de gezonde buitenlucht of in een romantische glazen oranjerie met boven je de fonkelende sterrenhemel. Prachtig toch? Nog meer glitterende sterren voeg je toe door lichtsnoeren te gebruiken, die je boven de tafels spant. Om ervoor te zorgen dat niemand gaat klappertanden leg je dekentjes neer en organiseer je een knisperend vuurtje.


Credits
FOTOGRAFIE WWW.LOREDANALAROCCA-HOCHZEITEN.DE
CONCEPT WWW.MYPRETTYWEDDING.DE
BLOEMEN WWW.BLUMENOLLESCH.DE

 

Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws Tags: Bruilofttrends 2020, trends bruiloft 2020
Gerelateerde inhoud
Inloggen