Schitterende schouders in een strapless jurk

De strapless jurk is helemaal hip! Of beter gezegd: hij is nooit out of fashion. Zowel onder bruidsmodeontwerpers als bruiden blijft de schouderloze jurk een hit. De jurken geven je een verleidelijk en geraffineerd decolleté, terwijl je er gracieus uitziet. Maar waar moet je rekening mee houden voordat je voor strapless kiest?

Het mooie van strapless
Met een lange, strapless trouwjurk sla je twee vliegen in één klap: je ziet eruit als een prinses, maar je kunt tegelijkertijd wat skin laten zien. Ook fijn: in dit model neem je automatisch een mooie, rechte houding aan. Een paar sierlijke lange oorbellen staan prachtig bij de uitstraling van een strapless jurk en maken het plaatje af.

Work out
Met dit type jurk ligt de nadruk op je hals, schouders en armen. Dat is natuurlijk prachtig, maar houd wel even in gedachten dat je op je trouwdag misschien een paar keer zwaait. En je zult je armen volop bewegen tijdens het dansen. Train ze daarom goed in de aanloop naar de bruiloft (lees: voorkom zwabberarmen). Let er ook op dat je een jurk kiest waarvan de bovenkant goed bij je lichaamsbouw past. Een hartdecolleté is prachtig, maar kan sommige bruiden ongewenst breder maken.

Afzakrisico’s?
Met goede bruidslingerie (een torselet of korset) zit je jurk beter en voorkom je dat hij afzakt. Tip: draag de ochtend van je trouwdag geen bh met bandjes. Anders zie je de rest van de dag afdrukken zitten. En voor een finishing touch: een beetje glanspoeder op je decolleté.
Categorie:  Bruidsmode Tags: Strapless, trouwjurk, bruidsjurk, trouwen, bruiloft, huwelijk, schouders
Inloggen