Pip Pellens is getrouwd

In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes speelt ze het bruidsmeisje, maar in het echt leven is Pip Pellens de bruid! Op het strand ging ‘haar’ Pim op z’n knie en ze zei volmondig JA. Wij spraken de actrice over de film en natuurlijk de bruiloft. “De juiste mensen, lekkere muziek, goed eten en een open bar; dat zijn mijn criteria.”Wij stellen Pip voor de keuze; this or that?

In Just Say Yes ben je bruidsmeisje en ceremoniemeester, maar in het echte leven ben je net getrouwd!

“Ik ben al bijna negen jaar samen met Pim en heb nooit willen trouwen, ik vond het zonde van m’n geld. Maar het lijkt me heel leuk om een soort ‘liefdesfeestje’ te geven. Dus toen hij me op het strand ten huwelijk vroeg, twijfelde ik geen moment! Op vrijdag 2 april zijn we getrouwd.”

En de ring?

“Elke ring die Pim voor me uitzoekt is goed, omdat hij de tijd en aandacht heeft genomen om er persoonlijk eentje uit te zoeken. Het gaat om het moment, niet om het formaat van de diamant.”

Wat vond je van de bruiloft in de film?

“Dat was op het buitenterrein van een mooi kasteel, heel idyllisch. Het was prachtig en tot in de puntjes gestyled. Ik hou daarvan, als het er mooi uitziet en over alles is nagedacht. Maar ik weet niet of ik het zo groots zou willen. Mijn ouders zijn al bijna 35 jaar getrouwd en mijn opa en oma al bijna 60 jaar. Ik heb dus wel goede voorbeelden”, lacht de actrice. “Maar ik ben nooit opgegroeid met dromen over trouwen, of zo’n groot boek boordevol plaatjes en voorbeelden.”

Wat is het belangrijkste onderdeel van je trouwdag?
“De juiste gasten, zonder twijfel. Alleen maar de mensen om je heen die jij erbij wilt hebben. Wat eigenlijk onmogelijk is, want je hebt altijd wel een plus 1 waar je niet zoveel zin in hebt. Verder: lekkere muziek, goed eten en een open bar. Dat zijn mijn criteria.”

Dat klinkt als een heel goed feest.

“Meer heb je eigenlijk niet nodig.”

En wil je dan ook een over-de-top vrijgezellenfeest zoals in de film?
“Ik zou een bachelorette heel leuk vinden, maar niet zoals in Just Say Yes Waarom zou je dat een dag van tevoren doen? Dan ben je toch altijd brak en beleef je de grote dag niet optimaal? Volgens mij heb ik er niet zoveel over te zeggen en word ik gewoon meegenomen, maar ik hoop dat ik kan vertrouwen op mijn vriendinnen en zusjes!”

 


Lees ook: Deze film moét je zien: Just Say Yes!
Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws Tags: Pip Pellens, getrouwd, bruiloft, trouwen, Just Say Yes, Netflix
Inloggen