Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu?

De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!

1. Gebruik de handige Online Weddingplanner!
Wat ga je als eerste regelen: je jurk, de locatie, de uitnodigingen? Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken en het is fijn om te weten welke beslissingen het eerst genomen moeten worden en welke nog wel even kunnen wachten. Als je een profiel aanmaakt op www.bruidenbruidegom.nl, krijg je meteen toegang tot de handige én gratis wedding tools. Zo is er de Online Weddingplanner die precies laat zien wat er allemaal te regelen valt en wanneer je dat het beste kunt doen. Ook fijn: je kunt dingen toevoegen en weglaten en de Weddingplanner zo aanpassen aan jullie eigen wensen.

2. Bespreek jullie budget
Het gemiddelde budget voor bruiloften ligt rond € 15.000, maar jullie bepalen natuurlijk zelf hoeveel je wilt of kunt betalen. Het is echter wel verstandig om een goed idee te hebben van jullie budget voordat je echt begint met plannen. Met onze handige Online Budgetplanner kun je alle financiën goed in de gaten houden.

3. Hoeveel mensen nodig je uit?
Je hoeft, zeker in dit stadium, nog niet precies te weten wie je allemaal wilt uitnodigen, maar het is handig om een beetje een idee te hebben van het aantal gasten. In de Online Gastenlijst kun je alle gegevens van jullie gasten verzamelen, aangeven voor welke dagdelen ze zijn uitgenodigd en zelfs wat hun voedselallergieën zijn.

4. Heel veel informatieve artikelen
Op www.bruidenbruidegom.nl vind je heel veel informatieve en inspirerende artikelen om je te helpen bij het organiseren van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld voor jullie trouwlocatie. In de rubriek Trouw- en feestlocaties vind je handige tips voor het vinden van de perfecte locatie. Of bestel de Trouwlocatiespecial waarin heel veel mooie locaties zich voorstellen.

5. Laat je inspireren
Ren naar de winkel voor de nieuwste uitgave van Bruid & Bruidegom Magazine (of neem een mini-abonnement!), bekijk de prachtige foto’s van andere bruidsparen in de rubriek Real Life Wedding en maak je eigen wedding moodboard. Bijvoorbeeld met de duizenden mooie foto's op onze Pinterest-pagina.

6. Belangrijke afspraken
De passessies voor je jurk, het bezoekje aan de fotograaf, de patissier voor de bruidstaart en de kapper: je zult de komende maanden heel wat belangrijke afspraken hebben. In de handige Bruiloftsagenda kun je alle afspraken kwijt.

7. Genieten!
Met alle handige tools en artikelen op deze website is het een stuk makkelijker om jullie bruiloft te organiseren. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is te genieten van deze bijzondere en spannende tijd. Veel plezier! 
Categorie:  planning & organisatie Tags: weddingplanner, hulp bij bruiloft, bruiloft organiseren, online weddingplanner, online bruiloft plannen, online bruiloft organiseren, gastenlijst, to do lijst, to do lijst bruiloft, bruiloftstaken
Gerelateerde inhoud
Inloggen