Bridesmaids proposal: wil jij mijn bruidsmeisje zijn?

Je wilt je liefste vriendinnen, je favo schoonzusje en het buurmeisje-dat-je-al-sinds-de-kleuterschool-kent vragen om je bruidsmeisjes te zijn. Pak het ‘proposal’ origineel aan en ga voor één van onze vijf superideeën!

 

1 Echte post

Iedereen ontvangt graag leuke post. Dus hoe tof is het dan om een bruidsmeisjesaanzoek in je brievenbus te vinden? Met een persoonlijke brief of mooi kaartje zit je altijd goed. Maar misschien wel nóg leuker zijn kraskaarten waarbij je bridesmaids een laagje moeten wegkrassen om vervolgens te lezen: ‘Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?’.

 

2 Popping the question

Vul doorzichtige ballonnen met confetti, glitterhartjes en een opgerold briefje met je aanzoek en presenteer ze aan je bruidsmeisjes, tijdens een lunch bijvoorbeeld. Geef ze een speld en laat ze de ballon kapot knallen. Voor extra knaleffect: vier je aanzoek en hun ‘jawoord’ met bubbels!

 

3 Persoonlijk

Het leukste nieuws wil je natuurlijk persoonlijk delen met de belangrijkste meiden in je leven. Nodig je toekomstige bruidsmeisjes en getuigen uit voor een spadagje en creëer zo een gezellige, intieme sfeer om die belangrijke vraag te stellen.

 

4 Cadeautje

Er zijn veel gave ideeën voor persoonlijke cadeaus om je proposal mee aan te kleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vriendschapsarmband? Of van een complete bruiloftssurvivalkit met badschuim, gezichtsmasker en chocolade voor pure verwennerij en ontspanning?

 

5 Party time

Of doe je aanzoek tijdens een feestje met lekkere hapjes en drankjes én deco die samen al een tipje van de sluier oplichten. Als party favor laat je T-shirts maken met ‘bruid’, ‘getuige’ en ‘bruidsmeisje’ die ook tijdens het vrijgezellenfeest nog van pas zullen komen.

 

Categorie:  planning & organisatie Tags: bruidsmeisjes, bruidsmeisje vragen
Gerelateerde inhoud
Inloggen