5 ideeën voor een intiem aanzoek

Voor iedereen die niet graag in de spotlight staat, is een intiem huwelijksaanzoek thuis de juiste keuze. Om ervoor te zorgen dat de verlovingsvraag allesbehalve saai is, hebben we vijf creatieve en onvergetelijke ideeën voor je!

1.    Candle light dinner

Sfeervolle kaarsen, prachtige bloemen en het lievelingsgerecht van je geliefde zijn de juiste ingrediënten voor een romantisch diner. Je kunt de grote vraag stellen - afhankelijk van hoe zenuwachtig je bent - voordat je gaat eten met een glas champagne of als kers op de taart als toetje...

2.    Balkonscène

Wat dacht je van een romantische verrassing op het balkon? Familie of vrienden kunnen hier magische effecten creëren met sterretjes. Bij daglicht laten op kleur afgestemde ballonnen harten sneller kloppen.

3.    Fotoalbum of puzzel
Vind je het leuk om te knutselen en ben je creatief? Een zelfgemaakt fotoalbum vol bijzondere momenten is ideaal voor een persoonlijk tintje. Liefdevolle teksten onder de foto's onderstrepen je boodschap. Als hoogtepunt is het huwelijksaanzoek op de laatste pagina perfect. Een grappige variant is het maken van een persoonlijke puzzel, waarop je partner aan het einde de grote vraag kan lezen. Je kunt er natuurlijk ook een familie-evenement van maken en je eigen kinderen bij de puzzels betrekken.

4.    Video
Doe net alsof je een gezellige filmavond hebt gepland, maar show een zelfgemaakte video. Je kunt korte filmpjes van jullie samen aan elkaar plakken, vrienden en familie aan het woord laten over jullie, naar de plek gaan waar jullie elkaar hebben leren kennen en daar een mooie boodschap opnemen of gewoon de vraag stellen. Zie het dan maar eens droog te houden!

5.    Met een liedje Hoe romantisch is het om jullie liedje of favoriete song te spelen/zingen zodra je partner de kamer binnenkomt? Kun je geen instrument bespelen of zingen? Laat het nummer dan spelen op de achtergrond en vertel grappige anekdotes en verhalen. Met als knallende afsluiter natuurlijk de grote vraag!

Maak je niet al te veel zorgen. Je geliefde is waarschijnlijk zo verrast en blij dat er met volle overtuiging 'ja, ik wil!' wordt gezegd.
Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws Tags: Proposal, aanzoek, trouwen, bruiloft, verloven, verlovingsring
Inloggen