Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Trouwen en verzekeringen: waar moet je op letten? Verzekeringen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je gaat trouwen. Toch zal er het een en ander aangepast moeten worden naar jullie nieuwe situatie.
Sparen voor je bruiloft: zo pak je dat aan Wanneer je samen in het huwelijksbootje stapt, wil je dat natuurlijk in stijl doen. Maar je droombruiloft komt niet uit de lucht vallen. Hoe kom je aan het geld voor jullie grote dag? Ons antwoord: sparen en besparen. Wij zetten de beste tips voor je op een rijtje.
Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
10 fouten die iedere bruid maakt Je bent net ten huwelijk gevraagd en je staat te po-pe-len om jurken te passen en een episch trouwfeest te plannen. Maar pas op! Een hoge dosis enthousiasme in combinatie met een gebrek aan bruiloftorganisatie-ervaring kan ervoor zorgen dat je belangrijke details over het hoofd ziet. We helpen je even…
10 tips voor een sparkly exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die supertoffe foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Inloggen
NL BA Bedankjes