Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
10 tips voor een sprankelende exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die superleuke foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Bridesmaids proposal: wil jij mijn bruidsmeisje zijn? Je wilt je liefste vriendinnen, je favo schoonzusje en het buurmeisje-dat-je-al-sinds-de-kleuterschool-kent vragen om je bruidsmeisjes te zijn. Pak het ‘proposal’ origineel aan en ga voor één van onze vijf superideeën!
Toptrends voor jouw bruiloft Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droombruiloft te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu! 
Optimaal genieten op je grote dag Wij geven je een paar fijne tips om te zorgen dat je grote dag niet als een waas aan je voorbijgaat. Zo kun je blijven terugkijken op een heerlijke dag die leuk is voor jullie én voor jullie gasten.
Inloggen