Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

We kunnen weer! Coronaproof trouwen Het startschot is voorzichtig gegeven: huwelijken mogen weer worden voltrokken, maar wel met een intiem maximum van 30 gasten. Bruid & Bruidegom Magazine laat in samenwerking met wedding professionals zien hoe je een coronaproof droombruiloft organiseert.
Huwelijk uitgesteld? Hier zijn 8 tips om toch de originele huwelijksdatum te vieren! De bruiloft uitstellen betekent niet alleen langer wachten om eindelijk met de liefde van je leven te trouwen.
Björn verraste zijn bruid met een optreden Björn (31): "Ik houd van muziek maken. Dus toen ik Lisianne had gevraagd tijdens onze vakantie op Bonaire, wist ik dat ik iets speciaals voor haar wilde doen op onze bruiloft, mét muziek."
Styled shoot: Pretty pastel, een zacht kleurenpalet voor je bruiloft Je droomt van een huwelijksdag die in het teken staat van zachte tonen, subtiele details en fleurige accenten. Laat die droom uitkomen, want pastelkleuren zijn dé trend om je elegante bruiloft dat extra beetje schwung te geven.
Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
Inloggen