Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Viervoeters op je bruiloft Als een normale dag niet compleet is zonder een knuffel van je favoriete huisdier, dan mag je trouwe viervoeter eigenlijk ook niet ontbreken op dé dag in je leven. Lees hier hoe jij jouw lievelingsdier op een stijlvolle, leuke en vooral diervriendelijke manier kunt betrekken bij de bruiloft. 
10 relaxtips voor de pre-weddingavond De kans is groot dat de zenuwen een beetje toe beginnen te slaan op de avond voor jullie grote dag. Wat doe je dan in die laatste uurtjes voor het slapen gaan om lekker te ontspannen? We geven je hier een paar tips!
Wie nodig je uit? Tips voor de gastenlijst Het is misschien wel een van de grootste struikelblokken tijdens het plannen van jullie trouwdag: de gastenlijst. Wat is done en not done? We spraken erover met weddingplanner Frederiek Klop. 
Trouwen in een tent Trouwen in een tent is heel populair. En wij snappen dat wel: ze zijn stylish, sfeervol en perfect voor bruidsparen die dromen van een bruiloft in de buitenlucht. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n bruiloft in een tent? 
Help! Hoe maak je een draaiboek? Ben je ook al weken aan het puzzelen met de indeling van jullie trouwdag? Of ben je bang dat je nog aan het bruiloftsdiner zit en de eerste avondgasten al op de stoep staan? Een draaiboek maken is best een uitdaging, maar don’t worry! We geven je samen met weddingplanner Nikki de Lang superhandige tips. 
Inloggen
NL SB Koning Kaart
NL BA Bedankjes