Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

10 fouten die iedere bruid maakt Je bent net ten huwelijk gevraagd en je staat te po-pe-len om jurken te passen en een episch trouwfeest te plannen. Maar pas op! Een hoge dosis enthousiasme in combinatie met een gebrek aan bruiloftorganisatie-ervaring kan ervoor zorgen dat je belangrijke details over het hoofd ziet. We helpen je even…
10 tips voor een sparkly exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die supertoffe foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Viervoeters op je bruiloft Als een normale dag niet compleet is zonder een knuffel van je favoriete huisdier, dan mag je trouwe viervoeter eigenlijk ook niet ontbreken op dé dag in je leven. Lees hier hoe jij jouw lievelingsdier op een stijlvolle, leuke en vooral diervriendelijke manier kunt betrekken bij de bruiloft. 
10 relaxtips voor de pre-weddingavond De kans is groot dat de zenuwen een beetje toe beginnen te slaan op de avond voor jullie grote dag. Wat doe je dan in die laatste uurtjes voor het slapen gaan om lekker te ontspannen? We geven je hier een paar tips!
Wie nodig je uit? Tips voor de gastenlijst Het is misschien wel een van de grootste struikelblokken tijdens het plannen van jullie trouwdag: de gastenlijst. Wat is done en not done? We spraken erover met weddingplanner Frederiek Klop. 
Inloggen
NL SB Koning Kaart
NL BA Bedankjes