Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Trouwen in een tent Trouwen in een tent is heel populair. En wij snappen dat wel: ze zijn stylish, sfeervol en perfect voor bruidsparen die dromen van een bruiloft in de buitenlucht. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n bruiloft in een tent? 
Help! Hoe maak je een draaiboek? Ben je ook al weken aan het puzzelen met de indeling van jullie trouwdag? Of ben je bang dat je nog aan het bruiloftsdiner zit en de eerste avondgasten al op de stoep staan? Een draaiboek maken is best een uitdaging, maar don’t worry! We geven je samen met weddingplanner Nikki de Lang superhandige tips. 
Tips voor een Pokémon GO-bruiloft Kreeg je na het zien van de Pokémon GO-foto’s in ons magazine de kriebels om zelf aan de slag te gaan? Tover jullie grote dag dan om tot een echte Pokémon GO-bruiloft. Laat je inspireren door de onderstaande tips en maak er een onvergetelijke bruiloft van.
Country Chic trouwen: van kleding tot aankleding Ook zo genoten van de Country Chic trouwreportage in ons magazine? Mooi! Hier vind je namelijk 15 toptips waarmee je zelf een elegant landelijk bruiloftsfestijn creëert waarover jullie gasten nog lang lang lang zullen napraten. Let maar op! 
10 dingen die elke bruid moet hebben! De trouwdatum is bekend en het plannen van de bruiloft kan beginnen. Wat heb je als bruid dan absoluut nodig? Hier vind je een handig lijstje.
Inloggen
NL SB Koning Kaart
NL BA Bedankjes