Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

We kunnen weer! Coronaproof trouwen Per 1 juli zijn de coronamaatregelen grotendeels versoepeld voor de meeste branches, waaronder de huwelijksbranche. Goed nieuws voor aanstaande bruidsparen, want ze mogen weer met meer dan 30 gasten trouwen – op gepaste afstand uiteraard!
Huwelijk uitgesteld? Hier zijn 8 tips om toch de originele huwelijksdatum te vieren! De bruiloft uitstellen betekent niet alleen langer wachten om eindelijk met de liefde van je leven te trouwen.
Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Waarom een weddingplanner inschakelen? Help! We hebben een weddingplanner nodig. Vindt hier de voordelen van het inschakelen van een weddingplanner.
Hoe overleef je een bruiloft in de zomerhitte? Veel stellen plannen hun bruiloft in het voorjaar of de zomer. Niet voor niets, want vaak kunnen jullie lekker buiten feesten! Maar wat doe je als de temperatuur op je bruiloft de dertig graden passeert? Houd je hoofd koel met deze tips!
Inloggen