© PhotoGenx

Dj Laurent Wery geeft tips voor een topfeest!

De meeste bruidsparen eindigen hun trouwdag met een spetterend feest. En daar hoort natuurlijk goede muziek bij! Wij vroegen aan de Vlaamse dj Laurent Wery van Klankbar een aantal tips te geven.

Wat zijn de voordelen van een liveband en wat die van een dj?
“Een band brengt uiteraard live gespeelde muziek en qua beleving is dat toch net iets anders dan een dj. Een dj kan zich echter makkelijker aanpassen aan het publiek en het feest kan ook langer doorgaan. Ik zeg altijd: waarom zou je niet voor beiden gaan? De combinatie band en dj zorgt voor een onvergetelijke avond!”

Hoe krijg je het trouwfeest op gang zonder openingsdans?
“De dj of band van dienst weet precies hoe het feest op gang gebracht kan worden. Daar hoeft geen openingsdans aan vast te zitten! Je kan alvast op voorhand aangeven wanneer de muziek wat luider mag, bijvoorbeeld na het dessertenbuffet. De beste feesten zijn die waar het avondfeest vanzelf start.”

Wat zijn de belangrijke momenten tijdens het feest?“
Naast een openingsdans is het gebruikelijk dat er ook wordt gedanst met de (schoon)ouders. Maar dat is natuurlijk geheel jullie eigen keuze! Veel belangrijker is dat iedereen de dansvloer opgaat. Daarom draai ik persoonlijk tijdens de eerste uren van het avondfeest meer klassiekers, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Hoe later op de avond, hoe jonger het aanwezige publiek en hoe moderner de muziek!”

Hoe lang van tevoren moet je de dj boeken? En zijn er nog andere zaken waar we rekening mee moeten houden?
“Van zodra je de feestzaal of locatie geboekt hebt, is het tijd om een dj te zoeken. Heb je specifieke wensen of vragen, dan is een vrijblijvend gesprek ongeveer zes maanden voor het huwelijk zeker aan de orde. Laat je bij het uitzoeken van een dj vooral leiden door je gevoel. Spreek op voorhand duidelijk alles af qua duur, prijzen en extra’s. Zo ga je een gerust en spetterend avondfeest tegemoet!”

Laurent Wery

Klankbar is het geesteskind van Laurent Wery: één van de meest geboekte dj’s in België. Laurent is een graag geziene dj op festivals en in discotheken in België en ver daarbuiten. Om aan de vraag voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten te voldoen, werd Klankbar opgericht: voor perfect gemixte hippe muziek met een knipoog naar de klassiekers.

www.klankbar.be
Categorie:  Muziek & Entertainment Tags: liedjes, liedjes, bruiloft, muziek, muziek trouwfeest, muziek bruiloft, dj, huwelijksdj, bruiloftsdj, openingsdans
Gerelateerde inhoud
Inloggen