Björn verraste zijn bruid met een optreden

Hij vertelt:
VerrassingsoptredenFOTO Stefan Sanders Fotografie

 

Björn (31): “Ik houd van muziek maken. Dus toen ik Lisianne had gevraagd tijdens onze vakantie op Bonaire, wist ik dat ik iets speciaals voor haar wilde doen op onze bruiloft, mét muziek. Ik belde Sebastiaan, een goede vriend waarmee ik eerder op het podium stond. Na een korte brainstorm besloten we samen gitaar te spelen. De keuze voor het nummer maakte ik in de trein. Ik luisterde naar een album van Vanessa L. Williams en het nummer ‘Save the best for the last’ was zo klein en zacht, het was perfect. Tijd om te jammen met Sebastiaan was er niet. Dus oefende ik in mijn eentje, als Lisianne was sporten of onder de douche stond. Op de ochtend van de bruiloft heb ik alles één keer met hem doorgespeeld, dat pakte goed uit. Het moment zelf was spannend. Tijdens het spelen keek ik niet op. Ik wilde me volledig focussen. Het was zoals het moest zijn: intiem, intens en emotioneel. Iedereen stond in een cirkel om ons heen te genieten, Lisianne nog het meest. En daar genoot ik weer van. Richting Schiphol voor onze huwelijksreis zette ik het nummer nog eens op: opnieuw tranen. Ik vond het liedje altijd al mooi, maar nu heeft het een extra lading.”

 

Zij vertelt:
VerrassingsoptredenFOTO Stefan Sanders Fotografie

 

Lisianne (29): “Het was een magisch moment. Het diner was geweest, alleen het dessert moest nog worden uitgeserveerd. Dat gebeurde buiten, want binnen werd alles klaargemaakt voor het feest. Bovendien was het prachtig weer. Maar eerst volgde er een speech van de ceremoniemeesters die afgesloten werd met de woorden ‘Björn heeft een verrassing voor je’. Ook zij wisten niet precies wat er ging gebeuren. Björn heeft het al die tijd geheim gehouden. Ineens kwamen er twee gitaren tevoorschijn en speelde hij samen met een vriend dat prachtige akoestische nummer ‘Save the best for the last’. Dat raakte aan alle kanten, wat een verrassing! Tranen rolden over mijn wangen, ik heb geen idee meer wat er om me heen gebeurde. Ik kon alleen maar naar hem kijken. Ik noem het nu mijn Máxima-momentje. Toen het nummer was afgelopen, speelden ze nog ‘Dancing in the Dark’ van Bruce Springsteen. De zakdoeken werden opgeborgen en iedereen danste vrolijk rond. Ik ben naar hem toegelopen en heb hem een enorme kus gegeven. Een betere afsluiting van het dagprogramma was er niet.”

 

Benieuwd naar de beelden van de bruiloft van Björn en Lisianne? Neem dan snel een kijkje op: Björn en Lisianne: bruiloft vol verrassingen

 

Categorie:  planning & organisatie,  De Ceremonie Tags: persoonlijke geloften, bruidspaar, ceremonie, trouwen
Gerelateerde inhoud
Inloggen