Weddingdeco voor de glamour bruid

Een thema biedt een compleet plaatje voor jouw bruiloft. Wij zetten de mooiste ideeën voor een glamour bruiloft voor je op een rijtje, met keuze uit talloze creatieve decoratiemogelijkheden.

Wilde bloemen

Indrukwekkende wauw-momenten creëer je met weelderige bloemdecoraties. Romantische boeketten in grote vazen, roze bogen of uitbundige bloemstukken gemaakt van gipskruid en kersenbloesem zien er prachtig uit.

Taartkunst
Bij de klassieke bruidstaart kan dit concept met meerdere lagen worden geserveerd. Met delicate bloesems in rozetinten bovenop krijg je zeker de nodige ‘oehs!’ en ‘ahs!’ van je gasten.

Lees ook: Sweets for my sweet! Bruidstaartentrends

Bruidstafel
De bruid, de bruidegom, de beste vrienden en de ouders zitten aan de bruidstafel. De hoofdtafel van het huwelijksfeest valt op door bijzondere details, zoals op kleur afgestemde kaarsen en chique gouden letters.

Sprookjesboeket
Een prachtig bruidsboeket in de kleuren van de decoraties past goed bij een witte trouwjurk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boeket met een unieke combinatie van een exotische hibiscus gemengd met tulpen uit eigen land?

Meer inspiratie: Vijf keer een romantisch roze bruidsboeket voor jouw bruiloft

Fluweel
Gouden, sierlijke letters zijn een dromerig accent op ceremonieel briefpapier. Fijne, fluwelen linten doen het heel goed bij dit concept en kunnen in een romantische strik om het papier gebonden worden.

Zoete dromen

Deze heerlijke en prachtige minicakes zijn bijna te mooi om op te eten Zijn het kleine versies van de bruidstaart, dan moeten ze wel op deze showstopper worden afgestemd, zodat de kleuren goed bij elkaar passen.

Bling bling
Sprookjesachtige romantiek, glamour en extravagantie: dit prachtige concept is bijzonder geschikt voor prinsessen. De droomjurk wordt nog dromeriger met accessoires zoals bruidsschoenen met parelmoeraccenten.Credits
Foto’s Samyan Photographie
Bloemen Atelier Lilas Et Rose
Styling Boutik Weddings
Schoenen Jimmy Choo
Locatie Beau-Rivage Palace Lausanne

Categorie:  Nieuws,  DIY voor je bruiloft,  Decoratiethema's,  Bruidsbloemen,  Bruidstaart & patisserie,  planning & organisatie,  Preview Tags: Decoratie, DIY, glamour, trouwen, bruiloft, deco
Inloggen