Doe het zelf: vier feestelijke bruidstaarten!

Ze zijn bijna te mooi om op te eten en toch heel makkelijk te maken! Deze vier feestelijke taarten kun je voor je bruiloft (laten) bakken of serveer ze heerlijk tijdens jullie verlovingsfeest, een afterwedding party of op een verjaardag. Dat wordt smullen!

Deze vier mini weddingcakes doen niet onder voor the real deal, maar zijn toch makkelijker zelf te maken dan je denkt. Geen gepruts met fondant of andere moeilijke dingen; een goeie cake, een mooie crème, en alles is thuis te doen. Versier de cake met onbespoten bloemen, fruit en een mooie topper en klaar ben je.

En ja, als je een perfecte taart wil hebben, kan je ‘m beter laten maken door een professional, maar bakken is ook gewoon leuk! Durf je het niet aan voor je eigen wedding? Maak dan een van deze lekkere taarten voor een ander feestje.

Tip: Vergis je niet; hoewel het redelijk makkelijke taarten zijn zitten er nog best wat handelingen in. Oefen de taart die je wil maken een keer, dan weet je hoeveel tijd je kwijt bent en of je eventueel nog dingen kunt verbeteren.

Kies jouw recept (of bak ze alle vier!)
Met dank aan
FOTO’S Carola Doornbos Fotografie
FOODSTYLING & TAARTEN  Marie-Sophie Wigbers
PAPETERIE Simply Fly DesignM-Digital DesignsMaaike Krijtenburg 
Categorie:  Bruidstaart & patisserie,  DIY voor je bruiloft Tags: Bruidstaart, taart, gebak, DIY, doe-het-zelf, bakken, zelf bakken, taarten, zomerfruit, fruit, meringue, patisserie, bruiloft, trouwen, huwelijk, trouw, feest
Gerelateerde inhoud
Inloggen