De leukste mini bruidstaartjes

Mini-taartjes ter vervanging van één grote bruidstaart gaan absoluut applaus krijgen van jullie gasten. Iedereen z’n eigen taartje!

 

Smaakmakers
Met kleine taartjes kun je alle kanten op. Houden jullie wel van een beetje kleur, dan is een regenboogvulling of een ombre-effect geweldig. Maar ook clean en eenvoudig is een welkome keuze: wat dacht je bijvoorbeeld van citroencake met chocoladecrème en frambozen? Of smul met het seizoen mee: bij een herfstbruiloft zijn smaken als pompoen, appel en kaneel extra leuk.

 

Lees ook: De leukste bruidstaartentrends

 

Topping-toppers
Ga voor iets lekkers, origineels, kleurrijks of juist iets simpels ter decoratie. Denk aan eetbare bloemetjes, discodip of snoephartjes met jullie namen erop. Ook leuk: kies een kleur of kleurencombinatie die matcht met een item van jullie bruidsoutfit.

 

Fotomoment
Net als je bruidsschoenen en sfeerfoto’s van het feest verdienen jullie mini-taartjes een mini-fotosessie. Vraag je fotograaf er aandacht aan te geven en als je te porren bent voor een grapje: smeer een klein veegje taart over de kin van je kersverse hubby: zo’n foto wordt een instant blijmaker in jullie trouwalbum!

 

   

  

 

Treat voor thuis
Je scoort punten bij alle aanwezigen als je ook nog zo’n superlekker mini-taartje als gastenbedankje regelt. Bespreek met jullie patissier wat de opties zijn. En vraag bij jullie locatie na of de taartjes tot het moment van uitdelen in een koeling mogen staan.

 

Tip:
Het maken van mini-cakes kost meer tijd en is doorgaans prijziger dan één grote taart: spreek tijdig en goed door met jullie patissier wat er mogelijk is.

 

Meer mini-cakes? Check ons Pinterestbord // CAKE

 

Categorie:  Bruidstaart & patisserie Tags: bruidstaarten, alternatieve bruidstaarten, bruidscakes, huwelijkstaarten
Inloggen