© www.comohotels.com

De watervilla: puur genieten!

Dromen jullie van een huwelijksreis vol zon en een prachtige blauwe zee? Dan hebben wij een tip waarmee je die droom kunt laten uitkomen: verblijf in een watervilla. Jullie eigen stukje paradijs boven een azuurblauwe zee!

Stel je eens voor hoe heerlijk ontspannen jullie wakker worden van een zacht zeebriesje en de eerste zonnestralen. Na het uitrekken hoeven jullie maar een paar stappen te lopen voor een verfrissende ochtendduik in de kraakheldere oceaan. Ultiem genieten…

Paradijs op aarde
Soms hoor je wel eens over prachtige vakantiebestemmingen als Bora Bora, Thailand, Maleisië of de Malediven en dan denk je: daar wil ik ook nog eens heen. Jullie huwelijksreis is het uitgelezen moment om die droom werkelijkheid te laten worden. Op al deze prachtige plaatsen zijn watervilla’s te vinden, maar de Malediven zijn toch wel de plek bij uitstek om te genieten van deze ultieme relaxervaring.

Welverdiende luxe
De buitengewoon luxe villa’s staan op palen boven de azuurblauwe zee en zijn met houten paden verbonden aan het vaste land. Qua luxe doen ze niets onder voor de mooiste honeymoonsuite op het vasteland: een privé infinitypool, vrijstaand bad, overdekt terras en luxe hangmatten die uitnodigen tot absoluut niets doen, zijn slechts een voorproefje.

Magisch
Zo bieden de villa’s ook vaak een uniek kijkje in de magische onderwaterwereld door middel van glazen panelen in de vloer. Bij Sandals Resort Royal Caraïben op Jamaica zijn deze glazen vloerdelen bijvoorbeeld standaard onderdeel van het interieur. Houden jullie van zwemmen en alles wat daarmee te maken heeft? De watervilla’s van Soneva Jani Resort op één van de eilanden in de Malediven hebben een privéglijbaan. Superleuk!
Categorie:  Huwelijksreizen,  Huwelijksreizen Tags: honeymoon, watervilla, bruiloft, trouwen, huwelijksreis, luxe, ontspannen, reizen
Gerelateerde inhoud
  • De 10 mooiste stranden ter wereld De 10 mooiste stranden ter wereld
  • De taken van de bruidegom De taken van de bruidegom
  • FAQ: de honeymoon FAQ: de honeymoon
  • Ik ga op huwelijksreis en neem mee… Ik ga op huwelijksreis en neem mee…
  • Toptips voor een onvergetelijke honeymoon Toptips voor een onvergetelijke honeymoon
  • Waar gaat de huwelijksreis naartoe? Waar gaat de huwelijksreis naartoe?
Inloggen