Voor de zwangere bruid Als je zwanger bent straal je. Dus als je zwanger bent en ook nog eens trouwt, straal je maximaal! Met een jurk uit de nieuwste 2020-collecties heb je die glow helemaal te pakken. Met prachtige designs leg jij op een elegante manier de nadruk op jouw prachtige buik.
Nieuwkomer 2020: carré-decolleté Dé nieuwkomer van 2020 is het carré-decolleté. De wat? Nou, een rechthoekige halslijn die zowel voor als achter een ware blikvanger is.
Bruidsmode 2020: trouwpak voor dames In de nieuwe bruidsmodecollecties krijgt ook het trouwpak voor dames een podium. Veel pakken en jumpsuits, speciaal ontworpen voor jouw grote dag, geven jou als bruid een die sterke girl boss-look.
Bruidsjurken met spaghettibandjes Spaghettibandjes: in de 2020 bruidsmodecollecties viert deze trend uit de nineties zijn revival. De fijne bandjes maken iedere look lieflijk en toch sexy.
Trend 2020: Minimal Chic In 2020 zijn minimalistische designs enorm populair. Niet versierd met allerlei borduursels, maar indruk maken ze zeker! Less is more in deze ontwerpen! Inspireer met statement details!
Inloggen
NL SB Ladybird SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals