Rembo Styling

Trends 2020

Essense of Australia: A-lijnjurken we love De A-lijnjurk is een van de meest geliefde pasvormen. Dat snappen wij helemaal, want deze snit geeft je een vrouwelijke en slanke look. Het accent op je taille en de wijduitlopende rok zorgen voor een prachtig figuur. Wij zijn fan!
Romantisch en modern: ontdek de Très Chic-collectie 2020 De zee schittert, de zon straalt en een adembenemende bruid komt de trap af. Wij zwijmelen helemaal weg bij de foto’s en video‘s van de Très-Chic-collectie 2020.
Knappe kraagjes: een prachtige halslijn voor iedere bruid Een bruidsjurk met kraag is hot en wij zijn fan! Kragen zorgen namelijk voor een mooie halslijn én geven je jurk net dat beetje je-ne-sais-quoi waar je naar op zoekt bent in een droomjurk.
Ontdek de nieuwste collectie Curves by Modeca Iedere vrouw is mooi. Punt. Toch vinden veel curvy vrouwen het lastig om dé perfecte trouwjurk te vinden. Met de Curves by Modeca-collectie laat het bruidsmodemerk de wens van veel vrouwen uitkomen: prachtige jurken met een perfecte pasvorm.
Trouwen in een Sissi-jurk Wil jij trouwen in een Sissi-jurk? Wij geven je tips en inspiratie voor een moderne Sissi-look, om er minstens net zo prachtig uit te zien op jouw bruiloft.
Inloggen
SB NL BE Lilly NL SB Ladybird NL BE SB Enzoani