Rembo Styling

Trends 2020

Essense of Australia: Beautiful Love Een nieuw seizoen, nieuwe jurken en nieuwe mogelijkheden! Bekroonde trouwjurkontwerper Essense of Australia is terug met een geheel nieuwe collectie voor 2020-bruiden: Beautiful Love. Ben je klaar om de laatste trends uit de nieuwe collectie te ontdekken?
2021 Le Papillon door Modeca: de mooiste stijlen voor een zomerse bruiloft Droom je van een onvergetelijke zomerbruiloft en de mooiste jurk? Met een romantische droomjurk uit de 2021-collectie Le Papillion van Modeca zal je bruidslook perfect zijn! Bovendien zitten de jurken lekker, dus een draagcomfort gegarandeerd op je grote dag!
Statement-strikken: Prinsessenstijl 2.0 In het nieuwe bruidsmodeseizoen krijgt de strik een fashion-update. Een waanzinnige eyecatcher voor een moderne prinsessenlook. Perfect voor als je droomt van een eigentijds sprookjeshuwelijk.
Bruidskleding voor prima-ballerina’s Een voorliefde voor de magische bruidsballerinastijl? De designs van delicate tule, romantisch kant en vederlichte details zijn geïnspireerd op een van de mooiste balletstukken ooit gemaakt - het Zwanenmeer van Tsjakovski. 
De lingerie-look: Sexy en elegante trouwjurken Sexy meets glamour – in de nieuwe bruidsmode laat jij je van je verleidelijkste kant zien. Deze ultravrouwelijke stijl geeft je bovendien een extra portie zelfvertrouwen. 
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Lilly SB NL Hony NL SB Eglantine SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals