Rembo Styling

Trends 2020

Martina Liana: Dit zijn de mooiste trouwjurken met rugdecolleté Jurken die de rug vrij laten - of het nou door middel van een diep decolleté, prachtig kant of een transparante stof is – zorgen altijd voor een wow-effect.
Bruidsjurken 2020: Verleidelijke designs om van te houden Wil jij je curves op je trouwdag in de spotlights zetten? Deze sexy bruidsjurken van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana benadrukken je vrouwelijke schoonheid. Door de geraffineerde silhouetten en opvallende transparante cut-outs ben jij de eyecatcher van de dag!
Enzoani 2020: maak een statement! Niets anders dan lovende woorden voor de nieuwe 2020-collectie van Enzoani. Dit bruidsmodemerk overtuigt met de zeer veelzijdige en trendy bruidsjurken voor het nieuwe trouwseizoen. Laat je betoveren door de verschillende stijlen.
Ontdek de nieuwste Curves by Modeca collectie Iedere vrouw is mooi. Punt. Toch vinden veel curvy vrouwen het lastig om dé perfecte trouwjurk te vinden. Met de Curves by Modeca-collectie laat het bruidsmodemerk de wens van veel vrouwen uitkomen: prachtige jurken met een perfecte pasvorm.
Bruid in kleur Voor de out-of-the-box bruid, kleurrijke types en voor iedereen die op haar bruiloft een statement wil maken: onze moderedactie heeft hét idee voor de echte durfal. Trouw in een gekleurde bruidsjurk!
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Allure Bridals NL_SB_01_Eglantine NL SB Ladybird SB NL BE Lilly SB NL BE Enzoani