Rembo Styling

Trends 2019

Trouwen in het zwart. Why not? Chic, mysterieus en pure klasse: de bruidsmodewereld is een heel coole trend rijker. Bruiden met lef kiezen voor kleur. En dan niet zomaar een kleur, maar voor de ultieme modeklassieker zwart!
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte bruidsjurk te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Ontdek de 2019-bruidsmodecollectie van Ladybird! Wanneer je gaat trouwen, is je trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid: jurken met internationale allure! Ontdek hier acht absolute toppers uit de collectie én de bruidsmodespecialisten waar je ze kunt kopen.
Le Papillon by Modeca: echte showstoppers! Prachtige details, trendy ontwerpen en een fijne pasvorm zijn de kenmerken van Le Papillon by Modeca. Deze collectie van het Nederlandse merk geeft je een gevoel van bovennatuurlijke schoonheid. Ben jij op zoek naar een showstopper-bruidsjurk? Lees snel verder!
Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2019 te gaan! Op 16 februari 2019 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Inloggen
NL BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN