© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

Casual kapsels voor de boho bruid Losse updo’s, glanzende beachy waves en intrigerende vlechten zijn de droom van elke boho-bruid! Natuurlijk, trendy en perfect te combineren met verschillende haaraccessoires of een bloemenkrans.
15-daagse happy bride challenge LET’S GET HAPPY! Begin met deze 15 dagen-challenge om de gelukkigste bruid te zijn op jouw bruiloft. Krijg energie, verwen jezelf en geniet van je laatste dagen als verloofde. Niets maakt een bruid mooier dan de glans van een goed gevoel. Challenge accepted? 
Supergave beautytrends: van catwalk naar bruidslook Beautylooks die een hoofdrol hebben op de catwalks vertaald naar draagbare trends voor jou. Perfect voor de out-of-the-box-bruid: traditionele accessoires mét een edgy twist.
Klassieke bruidskapsels met een moderne twist Iedere bruid gaat op zoek naar de perfecte haarstijl voor haar grote dag. Om je te helpen kiezen hebben we drie moderne interpretaties van klassieke bruidskapsels verzameld. Welke is jouw favoriet?
De knot is hot! De knot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Zo koos prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan tijdens haar tweede officiële optreden voor een hippe messy bun en voor haar bruiloft een chique versie. Zie jij zo’n toffe knot ook wel zitten voor je trouwdag? Laat je inspireren door een van deze mooie varianten!
Inloggen
NL SB Wedding Fashion NL SB Huwelijksspecialisten