Eén bruiloft, twee sluiers

Aan alle bruiden die niet kunnen kiezen tussen een lange of een korte sluier: deze oplossing is zowel eenvoudig als geniaal. Kies voor beide!


Droom je van een indrukwekkende entree met een superlange, glamoureuze sluier, maar wil je ’s avonds ook flink feesten? Dansen is een beetje ingewikkeld als je zo’n XXL-sluier draagt. Je kunt de sluier ‘s avonds natuurlijk weglaten, maar voor veel bruiden hoort een sluier echt bij hun look. De oplossing voor dit dilemma: kies voor twee sluiers! Een lange, elegante versie voor de trouwceremonie en een alternatief voor de avond, zoals een korte sluier of een fascinator.

 

     

FOTO Poirier

 

Verschillende soorten sluiers uitgelegd

Om beter te kunnen kiezen, leggen we de sluier-basics even aan je uit. De lange variant wordt ook wel kathedraalsluier genoemd. Deze is ongeveer drie meter lang en oogt indrukwekkend. Daarna komt de iets kortere versie van twee tot drie meter, die ook wel de chapel wordt genoemd. Modellen die vloeiend over je rug vallen, maar de grond niet raken, worden fingertip of elbow genoemd. De namen verraden waar de fijne stof van de sluier eindigt. De korte sluier, de blusher, bedekt alleen je gezicht en is gemaakt van mesh.

 

FOTO HEADER Bianco Evento 

 

Categorie:  Bruidsaccessoires Tags: bruiloft, bruiloft outfit, sluier, sluier bruid
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Elsa