© Iris@dutchandfamous.com
© Robbert Beck
© Kirill Brusilovsky

Bruidegomsmode 2020

Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Bye, bye, stress: beauty tips voor de bruidegom Ook mannen kunnen wel wat beauty tricks gebruiken na de vermoeiende planningsfase van jullie huwelijk! Wij hebben wat ontspannende en praktische tips voor lichaam en geest op een rijtje gezet, voor een stralende bruidegom naast een blushing bride.
Trouwpakken: deze trends voor de zomer van 2021 mag je niet missen! Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.
Bruidegom in Black Tie Iets met James bond, iets met chic en vooral iets met trouwen… je hebt de term Black Tie vast al eens gehoord, maar wat houdt deze dresscode eigenlijk in?
Wilvorst: feestelijke trends voorjaar/zomer 2020 Wedding à la Wilvorst: Bij de bruidsmodespecialist vindt elke bruidegom een passende outfit in zijn smaak.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING