© Kirill Brusilovsky
© Robbert Beck
© Iris@dutchandfamous.com

Bruidegomsmode 2020

Bruidegom in het groen Of het nu donker dennengroen, mosgroen of een lichte variant is die doet denken aan een zonnig bos in het voorjaar: voor elk type bruidegom is er een passende groencombinatie voor de huwelijksdag.
Bruidegom in het blauw Geef jij straks het jawoord in blauw? Wij hebben alvast vier perfecte shades of blue voor je op een rijtje gezet!
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Juvat Westendorp: “Ik wil absoluut trouwen!” In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes mag hij maar liefst drie keer oefenen, maar in het echte leven zou hoofdrolspeler Juvat Westendorp geen over-de-top aanzoek. “Ik wil absoluut trouwen met alles erop en eraan. Maar het aanzoek, dat vind ik echt iets intiems. Dat is iets voor ons tweeën.”
Geef het jawoord in een Jac Hensen pak! De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Bij Jac Hensen snappen ze dat, daarom hebben ze een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren.

Inloggen
STYLING NL SB Huwelijksspecialisten