Rosa Clará – Couture collectie 

Bruidsmodefabrikant Rosa Clará presenteert de dromerige Couture Collection met de modefilm 'Knock, knock'. Pak de popcorn er maar bij en geniet van de mooiste bruidsmode op het witte doek!

Met het grappige verhaal van een besluiteloze bruid die een jurk zoekt tussen de modellen in de nieuwe collectie, presenteert Rosa Clará de nieuwe Couture-collectie met een film die je doet glimlachen.

De bruid die niet kan beslissen

De hoofdpersoon van ‘Knock, knock’ is een jonge, vrolijke bruid die op de ochtend van haar huwelijk niet kan kiezen tussen de romantische organza-jurken en de meer opwindende, actuele modemodellen met rechte snitten en uitsnijdingen. Tijd is van essentieel belang en de chauffeur die haar naar de kerk wil rijden, blijft op de deur kloppen – ‘Knock, knock’!

Verschillende scènes tonen de bruid in een jeugdige jurk van geplooide zijden mousseline, een midi-jurk van tule met een off-the-shoulder halslijn, een subtiele en verfijnde jurk van crêpe met een vierkante halslijn en zelfs een spectaculaire korte jumpsuit van kant en microkralen – perfect voor … schaatsen! De bruid in de video past de bruidsjurken in verschillende situaties, zoals het bereiden van een cocktail, schermen, dansen en het veilig gooien van het bruidsboeket… Knock, Knock! Weer wordt er op de deur geklopt. Zal ze op tijd op de bruiloft zijn?

Duidelijke lijnen bij Rosa Clará

Met de 2023-collectie zet Rosa Clará Couture haar eigen stijl in bruidsmode voort. Duidelijke lijnen en zorgvuldige snitten kenmerken elk ontwerp uit haar studio, inclusief de off-the-shoulder midi-jurken van geflockte of geborduurde tule – een absoluut hoogtepunt van het huis. De moderne dessins in crêpe, de blikvanger van de collectie, worden nu gepresenteerd in drie versies. Van jurken met uitsnijdingen tot vloeiende modellen met knopen en draperieën.

Nieuw in de collectie

Nieuw in de collectie zijn pofmouwen en een afneembare omslagkraag om de multi-look trend te verdiepen. Bovendien toont Rosa Clará overrokken, die perfect zijn om twee verschillende looks te presenteren op de huwelijksdag. Spectaculaire prinsessenjurken in handbeschilderde organza en A-lijn jurken in het nieuwe, lichtere Vera-brokaat symboliseren creativiteit en het constante streven naar uitmuntendheid.