Weten dat het goed zit met de trouwguide van Jac Hensen Brand story

Fantastisch nieuws, je gaat trouwen! De komende tijd zul je veel beslissingen gaan maken om de bruiloft in goede banen te leiden. Van het uitzoeken van een prachtige locatie voor de voltrekking tot het selecteren van de geliefden die echt niet mogen ontbreken op deze mooie dag. Eén van de belangrijkste beslissingen waar je zelf veel invloed hebt is wat je die dag gaat dragen.

Weten dat het goed zit met de trouwguide van Jac Hensen

Trouwguide

Je wil op deze grote dag de beste versie van jezelf zijn. Om je daarbij te helpen schreef Jac Hensen een trouwguide met alles wat zij weten over trouwpakken. En geloof ons, dat is een heleboel! Klik hier om het gratis e-book te ontvangen.

Waar ken je hun trouwpakken van?

Jac Hensen is een herenmodebedrijf waar iedereen gek is van mooie kleding. Al 45 jaar zijn zij met hun winkels en webshop bezig om een plek te creëren waar heren in een ontspannen setting terecht kunnen voor al hun draagmomenten – van de vrije dagen die lezend in de luie stoel tot de belangrijke meetings op kantoor en natuurlijk de belangrijkste outfit van je leven: je trouwpak. Hun trouwpakken heb je waarschijnlijk al een keer voorbij zien komen. Bij het televisieprogramma Married at First Sight, in de outfits van Sergio Vyent (van First Dates) of op een van de 3.000 bruidegoms die ze jaarlijks kleden.

Weten dat het goed zit met de trouwguide van Jac Hensen

De trouwpakken gids met alles wat je moet weten over trouwpakken

Met de planning van je bruiloft heb jij al genoeg aan je hoofd. Het verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen is misschien niet iets waar je op zit te wachten. Maar Jac Hensen wel! De afgelopen maanden hebben zij flink onderzoek gedaan – van de catwalks in Florence tot de influencers op TikTok. Het zware werk hebben ze dus al voor je gedaan.

Hun trouwguide is een samenvatting met alles wat jij moet weten. Welke kleuren je moet overwegen, de stoffen waar je naar moet vragen, de trendy thema’s voor 2023 aangevuld met praktische tips van de experts in hun winkels. Gun jezelf dertig minuten en je bent op de hoogte van alles wat je moet weten om te slagen voor het perfecte trouwpak.

Klik hier om het gratis e-book te ontvangen.

Weten dat het goed zit met de trouwguide van Jac Hensen

Je bent nog één stap verwijderd van de gratis trouwpakken gids

Als lezer van Bruid & Bruidegom heb jij toegang tot hun trouwpakken gids. Je kunt hem gratis ontvangen via de onderstaande link. In de gids vind je ook nog eens een interessante set kortingscodes – een gratis stropdas t.w.v. 69,95 bij je trouwpak en 10% korting voor de outfit van je (schoon)vader of getuige. Genoeg reden om hem even door te bladeren!

Liever live? Maak een afspraak in de winkel

Het shoppen van een trouwpak kan ingewikkeld lijken, maar dat valt allemaal reuze mee. Eigenlijk is het zelfs heel leuk en gezellig. Maak een afspraak in één van de Jac Hensen winkels en zij zorgen dat een van onze specialisten voor je klaarstaat met goed advies. De trouwgids ligt daar dan ook fysiek voor je klaar.

Klik hier om het gratis e-book te ontvangen.