Win! ‘The Wedding Plan’ planning boek van Joyeux Weddings Prijsvraag

Droom je van een uniek en persoonlijk huwelijk, maar investeer je liever niet in een fysieke weddingplanner? Dit boek geeft je zelf alle tools en inside tips om je trouwfeest van A tot Z te organiseren. Van budgetindicaties tot prioriteitenlijstjes, van overzichtelijke checklists tot typische valkuilen.

Win! ‘The Wedding Plan’ planning boek van Joyeux Weddings
Foto: Joyeux Weddings

Over ‘The Wedding Plan’

Stap voor stap loodst weddingplanner Joyce Denie jullie door het hele avontuur, van de eerste plannen tot de laatste uren voor het feest. Met bijna 300 bladzijdes aan onmisbare informatie én inspiratie wordt niets aan het toeval overgelaten.

The Wedding Plan is de perfecte leidraad voor een waterdichte planning, mét het nodige Pinterestgehalte en Instagramwaardige foto’s en illustraties. Zo wordt alleen al de voorbereiding van je mooiste dag een feest, zonder onnodige stress of maandenlange research!

Win! ‘The Wedding Plan’ planning boek van Joyeux Weddings
Foto: Joyeux Weddings

Vul het formulier in en maak kans

Het leuke nieuws is dat wij niet één, maar 5 exemplaren mogen weggeven! Gelukkig hoef je niet veel te doen om kans te maken op een van deze geweldig handige planningsboeken, je hoeft namelijk alleen maar het formulier in te vullen. Let wel op: de winactie duurt tot 1 april 2023. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina.

 

Deze winactie is afgelopen