Stuur je bruiloft of styled shoot in!

Wil jij de foto’s van jullie bruiloft of (styled) shoot met heel Nederland delen? Stuur je foto’s in! Met het insturen van de foto’s ga je akkoord met publicatie in Bruid & Bruidegom Magazine, op www.bruidenbruidegom.nl en onze socials @bruidmagazine.

 

Dit alles onder vermelding van de juiste credits (leveranciers die hebben meegewerkt aan de shoot). Wij bieden onze lezers graag uitsluitend nieuwe en unieke content. Vermeld daarom altijd bij je inzending of de foto’s elders gepubliceerd zijn. Bij het insturen van foto’s van een bruiloft gaan we ervan uit dat het bruidspaar toestemming heeft gegeven voor publicatie. Als een bruidspaar foto’s van hun bruiloft instuurt, gaan we ervan uit dat de desbetreffende fotograaf deze toestemming heeft gegeven. Bij het insturen van foto’s van een styled shoot gaan we ervan uit dat alle leveranciers die meewerkten aan de shoot akkoord zijn met publicatie.

Elke inzending moet minimaal 30 foto’s bevatten in hoge resolutie (min. 1 MB per foto), zonder watermerk. Video’s zijn zeker welkom!

 

 

Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Bruiloft, bruidsfotografie, styled shoots, bruidsshoot
Inloggen