© Iris@dutchandfamous.com
De mooiste trouwtradities: dit betekent het Van fladderende duiven tot het uitspreken van jullie eigen geloften: bruiloften kennen heel veel oude én nieuwe tradities. Maar wat is de betekenis achter die rituelen? Wij vertellen het je!
Vijf vragen (en antwoorden) over de ceremonie Het is het belangrijkste moment van jullie trouwdag: de ceremonie. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Moet je naar het gemeentehuis? Of mag het ook ergens anders? En hoe zit dat met die officiële trouwlocaties, babsen en ceremoniesprekers? 
Astrid & Vincent hernieuwen hun trouwbeloften
Waarom zou je maar één keer trouwen met je grote liefde, als je dat ook een tweede keer kan doen? Vow renewals, oftewel het hernieuwen van de trouwbeloften, zijn helemaal hip. Weddingplanner Astrid Blaauw wilde nog een keer het jawoord geven aan haar Vincent. En dat deden ze vol overtuiging!
De tweede bruiloft van Danny & Ghislaine Tien jaar geleden mocht de hele wereld meegenieten van de traditionele bruiloft van Ghislaine en Danny. Ze stonden zelfs in Bruid & Bruidegom Magazine! Maar toen ze hun geloften wilden vernieuwen, moest het vooral intiem zijn: samen met dochter Marlou (9) op het strand in het zonnige Curaçao!
Acht tips voor een persoonlijke ceremonie! Jullie ceremonie kun je op een heleboel manieren persoonlijk maken: van romantische trouwbeloften tot getrouwd worden door je eigen moeder! Acht ideeën over hoe je die persoonlijke touch geeft aan de trouwceremonie.
Inloggen