Kinderen op je bruiloft: ja of nee? 

Kinderen op je bruiloft: ja of nee?

Je bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen van je leven en deze dag wil je natuurlijk dolgraag doorbrengen met al je dierbaren. Ga jij voor adults only of mogen er ook kinderen bij zijn? Op onze redactie zijn de meningen verdeeld.
Ja

Demi Tielens – redactiestagiaire

‘’Stiekem droom ik al van mijn bruiloft, want dat ik wil trouwen, dat weet ik zeker! Mijn moeder en stiefvader zijn een aantal jaar geleden getrouwd op Aruba en mijn broer, zus en ik waren hier natuurlijk bij. Het was een magische gebeurtenis en ik had het voor geen goud willen missen. En precies dat wil ik ook graag meemaken. Ik zou niets liever willen dan een van de mooiste dagen in mijn leven beleven met iedereen van wie ik hou. En ja, daar horen ook kinderen bij. Ze zijn onderdeel van de familie, die horen bij dit belangrijke moment in m’n leven. En het zorgt er ook voor dat meer gasten op mijn bruiloft kunnen komen, want ze hoeven niet te denken aan een oppas voor de kinderen. De kinderen kunnen met elkaar optrekken, zodat de ouders ook een avondje uit hebben samen. Of misschien huren we een wedding nanny. Voor iedereen een win-winsituatie.”

Nee

Maud Klaarenbeek – redactiestagiaire

“Het blijft een sprookjesachtige droom, trouwen in die prachtige jurk. Een dag in het stralende middelpunt staan met de man of vrouw waar je ontzettend veel van houdt. Iedereen heeft vrienden met kinderen en misschien heb je ze zelf ook wel. Natuurlijk superleuk! Toch zou ik voor een adults only-bruiloft kiezen. Samen met je partner, beste vrienden en dierbaren van deze speciale dag genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de kinderen. En stel je eens voor dat die grijpgrage handjes op een onoplettend moment richting de bruidstaart gaan, oeps! Het officiële gedeelte en alle speeches zijn voor kinderen vaak ook erg saai, waardoor de verveling snel kan toeslaan. Een bruiloft is in mijn ogen een feestje voor volwassenen.”

Deel dit op Social Media