Acteur Thomas Brodie-Sangster is getrouwd 

De 34 jarige Thomas Brodie-Sangster is vrijdag getrouwd met de 38 jarige Talulah Riley. Ze zijn allebei bekend van verschillende films zoals Love Actually en Pride & Prejudice. De twee hebben elkaar het jawoord gegeven in een kerk in Hertfordshire.

Acteur Thomas Brodie-Sangster is getrouwd
Foto: Chris Eades

Love is all around

Thomas Brodie-Sangster en Talulah Riley leerden elkaar kennen op de set van de Disneyserie Sex Pistols in 2021. In 2023 lieten de twee weten dat zij verloofd waren. ‘Ik ben heel blij om te delen dat na twee jaar daten, Thomas Brodie-Sangster en ik verloofd zijn’, schreef Riley op X met een foto van hun erbij. Brodie-Sangster plaatste een foto op Instagram met een knipoog naar de film Love Actually: ‘Zo blij om aan te kondigen dat Talulah en ik verloofd zijn. Love is all around‘.

Acteur Thomas Brodie-Sangster is getrouwd
Foto: Chris Eades

Bridgerton trouwpak

De Britse krant The Sun heeft foto’s van de schitterende huwelijksceremonie gedeeld. Op deze foto’s is te zien dat Talulah een prachtige witte jurk, met een lage rug, zonder mouwen aan heeft. Ook draagt zij een mooie lange sluier met kant aan de zijkanten. Ze heeft haar haren in een knot en heeft daarbij een groen met wit bruidsboeket vast.

Thomas draagt een uniek trouwpak in de stijl van de serie Bridgerton. Hierbij heeft hij een witte colbert met bloemetjes aan, met daaronder een satijn witte stropdas. Hier overheen draagt hij een donkerblauw jasje en een grijs met blauw gestreepte broek. Op zijn schouder draagt hij ook nog een bloemencorsage om het geheel af te maken.

Acteur Thomas Brodie-Sangster is getrouwd
Foto: Chris Eades