Unieke verrassingsbruiloft in de achtertuin 

Hoe de bruiloft eruit ziet, is voor de gasten vaak een verrassing. Dát er een bruiloft is, echter niet. Toch wisten Ruby (31) & Steffan (31) iedereen te verbazen met hun verrassingsbruiloft in de achtertuin.

Unieke verrassingsbruiloft in de achtertuin
Foto: Bo Soeteman

Verrassing!

“Steffan en ik wilden onze grote dag anders doen en kozen voor een verrassingsbruiloft. We hadden de gasten uitgenodigd voor mijn verjaardag en we waren die dag ook nog eens tien jaar samen. We hadden ze verteld dat ze er stipt om vier uur moesten zijn vanwege een live show. Toen de gasten er waren hebben we ons snel omgekleed in onze trouwoutfits. De gasten wachtten in de tuin, een deel ervan was afgezet met een doek. Toen het doek viel kwam daar een altaar tevoorschijn en wij kwamen naar buiten in vol ornaat. Iedereen was verbijsterd, dat zie je nog op de foto’s terug.”

Unieke verrassingsbruiloft in de achtertuin
Foto: Bo Soeteman

Jij bent de volgende

“We hadden een pizzaboer voor de gasten ingehuurd en heerlijk eten, maar het feest an sich was al een cadeautje. Het mooiste wat er tijdens onze bruiloft is gebeurd, was dat mijn beste vriendin een aanzoek kreeg. Dat was mijn cadeau aan haar. Zij en ik hadden een keer afgesproken dat we ooit samen zouden trouwen, als twee stellen. Dat is niet gelukt, maar ik wist hoe ze wilde trouwen. Het moment dat ik m’n boeket zou gooien, heb ik me omgedraaid en het aan haar gegeven. Waarop haar vriend op z’n knieën ging. Dat moment was echt waanzinnig.”

De gouden tip: “Onze bruiloft was vrij klein, maar zo’n klein groepje maakt het juist intiem en leuk.”

Unieke verrassingsbruiloft in de achtertuin
Foto: Bo Soeteman