Radio-dj Domien brengt zus naar het altaar 

Radio-dj Domien Verschuuren heeft zijn zus naar het altaar gebracht. Dit laat hij zien in een ontroerende Instagram post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Domien Verschuuren (@domien)

Bruiloft van de zus van Domien Verschuuren

Op 2 september 2023 is de zus van Domien, Lieve Verschuuren, getrouwd met haar Thjeu. Domien deelt dit op Instagram en schijft bij zijn post: “Wat een dag. 💍♥️😭”

Op de bruiloft van zijn zus draagt hij een geruit, donkerblauw pak, met een wit overhemd en witte bloem als corsage. Voor een casual touch draagt hij witte sneakers.

Lieve straalt in een prachtige witte bruidsjurk met veel kant. Als accessoires draagt zij een klassieke sluier en subtiele pareloorbellen. Ze heeft haar haren opgestoken en het speels gemaakt door er een vlecht aan toe te voegen. Thjeu draagt een grijs trouwpak.

De bloemen op hun bruiloft bestaan uit schitterende beige en witte bruidsbloemen. Zij hebben hun huwelijk intiem gehouden en ongeveer 50 mensen uitgenodigd.

Bruidsliefde van collega’s

Domien ontvangt mooie reacties onder zijn foto’s, onder andere van zijn radio collega Tom van der Weert. Ook Luuk Ikink heeft gereageerd “Wat leuk Domien! Bijzonder om je zus zo te begeleiden! Gefeliciteerd!!”